Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

L'església de Cornellà del Terri també s'omple per escoltar el Trío Baroja

En la que era la quarta cita de la temporada de concerts a comarca
12/12/2011

Malgrat que no era el grup que s'havia anunciat a en el programa general de la temporada de concerts a comarca el Trío Baroja es va revelar ahir com un dignisíssim substitut del Trío Metamorfosis. En el seu recital a l'església de Sant Pere de Cornellà del Terri el conjunt madrileny, integrat per Cecilia Bercovich al violí, Eros Jaca al violoncel i Patricia Araúzo al piano, es va mostrar com un grup de cambra jove però ben treballat i acoplat. I va brindar al públic un repertori exquisit i alhora molt agraït.

 

Correctes en la interpretació de Beethoven i Mendelssohn, el moment culminant de la seva execució va arribar però al final de la primera part, quan van interpretar amb gust i força el trio en Do major del gran compositor català Gaspar Cassadó. Una obra bellíssima que  que lamentablement va ser una autèntica descoberta. I diem lamentablement perquè Cassadó és un d'aquells compositors nostres que mai serà prou reivindicat i no deixa de ser trist que de vegades hagin de ser artistes de fora de Catalunya els qui espolsin el seu catàleg i l'interpretin. A diferència de Pau Casals, que va fonamentar bona part de la seva fama de compositor en la que tenia guanyada com a intèrpret, Cassadó va excel·lir en ambdues facetes.

 

Així ens ho van fer manifest els membres del Trío Baroja, i d'aquesta manera van guanyar-se un públic que com ja ve essent norma en tots els concerts de "Música i patrimoni al Pla de l'Estany", va omplir la sala, en aquest cas l'església parroquial de Sant Pere.

 

Aquest ha estat la darrera cita de l'any de "Música i patrimoni al Pla de l'Estant" però  la temporada 2011/12 continua el proper 22 de gener amb el concert del grup D'Iberus al Centre Cultural "Can Jan de la Farrés" de Fontcoberta.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya