Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Aquest dissabte, eleccions a la junta de Joventuts Musicals de Banyoles!

En el marc de l'Assemblea General anual de l'entitat
11/01/2012

El proper dissabte 14 de gener de 2012 a les 12:15h en convocatòria única se celebrà una Assemblea General Ordinària de JMB d’una importància cabdal ja que s’hi discutiran i sotmetran a votació temes que determinaran el futur de l’entitat.

 

En primer lloc se celebraran les eleccions per escollir una nova junta directiva ja que enguany s’esgota el mandat de quatre anys de l'actual junta presidida per Josep Calpe i Muñoz. L’actual equip porta al capdavant de l’entitat des del 2004 però manté intacta la il.lusió per continuar treballant per JMB. I és per això que es presentarà a la reelecció, amb l'únic canvi que el candidat a presidir l'entitat serà el fins ara vocal i antic president Miquel Cuenca i Valmajó, el qual després del seu periple a Joventuts Musicals d'Espanya, ha acceptat l'oferta de Josep Calpe d'encapçalar la candidatura de l'actual junta.

 

Qualsevol altra candidatura podrà concòrrer lliurement a les eleccions segons està previst en els estatuts que podeu consultar AQUÍ.

 

D'altra banda també s'exposaran les noves clàusules del conveni amb l'Ajuntament de Banyoles, per les quals se substituirà la gratuïtat de les entrades als concerts de l'Auditori de l'Ateneu pels socis de JMB per una entrada superreduïda de 2 euros per concerts. Des de l'entitat es compensarà aquesta mesura reduïnt al seu torn les quotes de socis però tot i així les condicions continuen essent extraordinàriament accessibles.

 

Són molts els arguments que fan doncs que en aquesta ocasió sigui especialment important l’assistència del més gran nombre possible de socis.

 

L'Assemblea tindrà lloc a l'Ateneu de Banyoles (Plaça Major, 40), on té seu l'entitat, i serà en concret a l'Aula 3.2. del tercer pis.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya