2010 > Mes de Novembre
Venda d'entrades

Gratüït

Concert de Promoció de Joves intèrprets

SAJNI HOTCHANDANI

Mozart, Chopin, Brahms, Scriabin, Rachmaninoff...

Data21/11/2010

Hora18:00h

Lloc Sala de Convencions Museu Cerdà (Puigcerdà)

Nascuda a Puigcerdà al 1987, inicia els seus estudis de piano als 4 anys amb Salvador de Montellà i continua amb ell a l’Escola Municipal de Música Issi Fabra on continuarà les assignatures de solfeig i harmonia amb la professora M. Carme Ramón. Les seves clases de piano van anar posteriorment a càrreg de Tania Todorova amb qui estudia fins l’any 2002. Al 2002, es trasllada a Barcelona per estudiar piano amb la concertista i compositora Carlota Garriga a la prestigiosa Acadèmia Marshall de Barcelona on actualment cursa estudis de perfeccionament sota la seva direcció. Completa els seus estudis d’harmonia, formes musicals i acompanyament amb Alfredo Armero a la mateixa Acadèmia Marshall.

Com a segon instrument, inicia la seva formació a l’EMMIF amb Assunto Nesse als 7 anys per continuarla a l’Institut d’Estudis Musicals d’Andorra des del 2002 amb Jordi Albelda participant en el concert anual de la ONCA. Continua les classes de violí a partir del 2004 a l’Acadèmia Marshall amb Josep Mª Alpiste amb el qual aprofundeix en la música de cambra juntament amb el flautista Anton Serra.  

Es guardonada al 2004 amb el 1er premi de la primera edició del concurs d’interpretació musical organitzat per la Associació Orquestra del Cadí.

Al 2005 reb unes clases magistrals impartides per Carmen Bravo –vidua de Frederic Mompou- en un curset dedicat al compositor català.

L’any 2008 participa en un homenatge al compositor Joaquim Nin-Culmell interpretant obres seves.

Durant el curs 2009-2010, amplia estudis musicals de piano a l’Ecole Normale Alfred Cortot de París amb Narcís Bonet.  

Al marc 2009, es escollida en representació de l’Acadèmia Marshall per a oferir 3 recitals a la fundació Mas i Mas de Barcelona.

Ha rebut recentment unes classes de la pianista Marta Zabaleta i ha participat interpretant obres de Schumann i Chopin durant el mes d’octubre del 2010 en un cicle de conferències-concerts impartides pel locutor de Catalunya Música Joan Vives, cicle organitzat per l’Associació Musical Granados-Marshall en motiu del 200è aniversari del naixement dels dos compositors.

Está llicenciada en dret per Esade (promoció 2005-2010).

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya