2012 > Mes de Gener
Venda d'entrades

30 € platea i 1r pis 25 € 2º pis Socis JJMM de la Cerdanya entrada gratuïta amb la presentació del Carnet 2011

Compra entradesCompra entrades

Concert de Cap d'Any 2012

ORQUESTA SINFÓNICA DE KHARAGANDA
Director: Aidar Torybaev
Solista Kateryna Kasper-Machula, Soprano

Strauss, Delibes, Gounod

GRAN GALA STRAUSS

Data01/01/2012

Hora21:00h

Lloc Casino Ceretà (Puigcerdà)

L'Orquestra Simfònica de Karaganda es va fundar el 1983. El líder i mentor del jove col · lectiu d'artistes va ser el jove artista i professor de Kazakhstan T. Abdrashev i posteriorment directors com N. Klinov, V. Norec, S. Ferulev contribuir en gran mesura al nivell actual de l'orquestra. Encara que la música russa ocupa una part molt important del seu repertori (Rimskyi-Korsakov, Musorgskyi, Borodin, Chaikovskyi, Glinka, Rahmaninov, Schriabin), també interpreten música de compositors europeus (Vivaldi, Haydn, Mozart, Beethoven, Brahms, Schubert, Mendelsson , Bruckner, J. Strauss) sense oblidar les composicions del Segle XX - Prokofiev, Shostakovich, Hindemit, Onegger, Schönberg,, Richard Shtraus, Mahler. Nombroses gires consoliden la connexió cultural amb diferents països, ha tocat en la millor sala de concerts de Rússia. A principis de 2003 va realitzar una gira per França i el 2007 l'orquestra ha recorregut Espanya en concerts i el 2009 va realitzar una gira per Alemanya.
Sovint destacats intèrprets i directors internacionals actuen amb l'orquestra, el nostre públic, per exemple ha pogut escoltar per primera vegada la interpretació magistral del flautista nord-americà G. Paterson en un dels concerts de l'orquestra simfònica. També han actuat amb l'orquestra J. Aubakirova, N. Usembaeva, G. Murzabekova, A. Musahodjaeva, E. Kurmangaliev, K. Jumakenov, N. Izmailov, J. Bekishev, A. Komarov.
És bona tradició el convidar a directors famosos, exemple d'això són P. Gribanov (S. Petersburg), F. Mansurov (Moscou), R. Salavatov (Alma-aty), I. Kocinsh (USA).
Els actuals directors de l'Orquestra són Aidar Toribayev (Ciutat Lvov), Petr Gribanov (Sant Petersburg).

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya