2012 > Mes d'Agost
Venda d'entrades

16 €

Compra entradesCompra entrades

EL SARAO DE LA CHACONA

NUEVO SARAO

Mercedes Hernández, soprano
Marta Infante, mezzosoprano
José Pizarro, tenor
Guadalupe del Moral, violí barroc
Manuel Vilas, arpa
Oriol Aymat, violoncel barroc
Rafael Bonavita, guitarra barroca i direcció musical

Concert del Festival de Música Antiga del Pirineu. Podeu veure el programa a http://issuu.com/femap/docs/programa_sarao?mode=window&backgroundColor=%23222222 Els socis de JJMM de la Cerdanya obtindran l'entrada reduïda amb la presentació del seu Carnet del 2012

Data18/08/2012

Hora21:30h

Lloc Església de Sant Domènec (Puigcerdà)

El FeMAP recupera aquesta producció pròpia realitzada l’any 2011 en col·laboració amb la Universitat de Lleida.


Sota la direcció de Rafael Bonavita, Nuevo Sarao interpretarà el Libro segvndo de tonos y villancicos a vna, dos, tres y qvatro voces de Joan Araniés, mestre de capella de la Catedral de la Seu d’Urgell el segle XVII. El repertori que aplega el recull d’Araniés —que inclou tant peces de marcada empremta hispànica com altres la fesomia de les quals és inequívocament italiana— representa un recorregut pels temes que podien amenitzar una vetllada festiva i musical en temps del barroc: l’amor, el desamor, la moral i les seves contradiccions. El context històric d’aquestes cançons ens ofereix com a contrapunt enriquidor música instrumental i vocal del montserratí Joan Cererols, o d’altres autors d’aquell inventiu i trencador seicento italià com són Marco Uccellini i Andrea Falconiero.

Aquesta producció pròpia, la primera que ha portat a terme el FeMAP, es va poder escoltar l’any passat a la Seu d’Urgell i a València d’Àneu, i denota la clara la voluntat del festival de recuperar composicions d’autors catalans que romanen als arxius.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya