2012 > Mes de Desembre
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

7 € Socis de JJMM Gratuït

Concert de Cant i piano

Alba Serrano i Philippe Argenty

Gershiwn, Bernstein, Porter, entre d'altres

Broadway on stage

Data29/12/2012

Hora21:00h

Lloc Sala de Convencions del Museu Cerdà (Puigcerdà)

Alba Serrano es escollida des de molt jove per cantar en les corals de les òperes i sarsueles per nens, en més de papers principals, compartint l'escena amb grans artistes com Isabel Rey, Mariola Cantarero, Nancy Fabiola, Juan Diego Flores, entri altres. En 2006, entra a la coral del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Als 16 anys, entra coma corista en el conjunt “Orquesta Club Flamenco “, creat per Rodolfo Santana, amb el qual ha descobert el jazz, la soul, la bossa nova, el blues...

Aquesta veu excepcional interpretarà amb el pianista Philippe Argenty els més famosos aires de     les comèdies musicals de Broadway, de G. Gershwin, L. Bernstein i C. Porter.

 

 

Després d’integrar l’escola de música de Cerdanya amb Christine Bonet Chapuis l’any 2000, Philippe ARGENTY entra al Conservatori de Perpinyà. L’any 2003, marxa a París per dedicar-se totalment a la música. En 2005, integra el Conservatori Superior del Liceo de Barcelona, on estudia amb Stanislav Pochekin.

En 2005,va guanyar un 2on preu al Gran Concurs Internacional de Piano de París  a la sala Cortot.

Des del 2004, toca a França, Itàlia, Espanya i Andorra  en solista o en música de cambra. El 2011, realitza una gira de concerts amb l’Orquestra barceloní « ConjuntXXI ! » on interpreta el 2e Concerto per piano i orquestra de Franz Liszt.

S'apassiona molt jove per l’organització de festivals musicals, i esdevé així, a 21 anys, director del « Festival Internacional de Música de Puigcerdà ». Un any més tard, crea el « Festival Itinerant i Permanent “Les Clés du Classique”.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya