2013 > Mes de Gener
Venda d'entrades

30 € Platea i 1r Pis 20 € Segon pis Socis JJMM gratuït

Compra entradesCompra entrades

CONCERT DE CAP D'ANY 2013

Orquestra de la Societat de Concerts de Barcelona

Strauss, Tchaikovski, Schostakovich entre d'altres

Data01/01/2013

Hora21:00h

Lloc Casino Ceretà (Puigcerdà)

Formada pels millors intèrprets de la nova generació de músics de Barcelona, aquesta formació orquestral es va presentar per primera vegada davant el públic en un concert inaugural celebrat el dia 8 d'Abril del 2001, a la Sala de Concerts del Casal del Metge de Barcelona, que va ser retransmès per Televisió Espanyola i Ràdio Clàssica de RNE.

 
Fundada pel seu director titular, Melani Mestre, l'Orquestra de la Societat de Concerts va néixer amb l'esperit d'esdevenir un punt de referència clau, no tan sols en la vida musical de la ciutat comtal, sinó també en el panorama musical espanyol, tant a través del seu originalitat de programes com per la seva qualitat. Unes propostes que es veuen materialitzades en una activitat considerable d'actuacions tant al territori espanyol com al llarg de diverses gires de concerts per Alemanya, Itàlia i França

 
És un dels principals objectius d'aquesta formació el fet de redescobrir i presentar al públic obres noves de repertori, poc difoses, inèdites o simplement desconegudes, al mateix temps que oferir les interpretacions més ciudadas de les obres mestres per excel · lència, de la mà de els més prestigiosos solistes nacionals i internacionals.

 

Melani Mestre PIANISTA & DIRECTOR D'ORQUESTRA

Reconegut com "un dels músics virtuosos de l'elit mundial" per la crítica internacional ("The Daily Telegraph" -1997, London / "Ziua" - 1998, Bucharest). Melani Mestre va néixer a Barcelona el 1976 i és hereu directe de la Tradició Pianística d'Enrique Granados a través del mestre José A. Calvo i A. de Larrocha. És considerat com un dels pianistes i directors d'orquestra del seu generació, més reconeguts a nivell internacional.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya