2013 > Mes de Juliol
Venda d'entrades

5 € Socis JJMM Gratuït

CANÇONS D'AIGUA

Anna Balvak, piano
Eva Ribas, soprano

Mozart, Bellini, Fauré, Mendelssohn ....

Data14/07/2013

Hora18:00h

Lloc Sala de convencions del Museu Cerdà (Puigcerdà)

Cançons d’aigua vol ser una proposta de concert que inclou dues parts ben diferenciades:

Una primera part integrada per àries d’òpera i romances de sarsuela que destaquen per la bellesa de les seves melodies i ens permeten un petit viatge a través de la història de la música.

Una segona part, on l’aigua és escenari de tantes històries d’amor i font d’inspiració de molts artistes... Quantes de les melodies que hem sentit evoquen l’enyorança per les aigües, els records dels amors viscuts prop de la platja o del riu, les noies i els seus somriures...? Amb cançons d’aigua volem doncs, d’alguna manera, retre homenatge als rius i al mar, que tantes vivències ens ha deixat, tot fent un recull d’algunes de les melodies més belles que s’hi inspiren; melodies provinents de diversos indrets, però amb un regust comú. 

 

 

Anna Balvak obté el títol superior de piano a l’Academia Nacional de Música P.I.Chaikovsky amb la màxima qualificació, a la classe de piano del catedràtic V. Kozlov. Ha actuat arreu d’Ucraïna als millors i prestigiosos auditoris, i el seu repertori inclou obres de Bach, Mozart, Beethoven, Brahams, Prokofiev, Xostakòvitx i la música d’Europa Occidental del segle XX. Ha participat en festivals i concursos internacionals i també en projectes musicals internacionals, com la presentació de l’òpera Gershwin Porgy i Bess amb l’embaixada dels Estats Units. La seva activitat concertista a Espanya inclou la participació en nombrosos concerts de música de cambra, bucal i coral a les sales de la Provincia de Girona, Auditori de Girona, Palau de Música de Barcelona, Auditori de Barcelona. També a actuat com a pianista repertorista a Lió (França), Luxemburg, Venècia (Itàlia) i Linz (Àustria).

 

 

Eva Ribas Mestra d’Educació Musical i llicenciada en Pedagogia per la Facultat de Ciències de L’Educació de la UdG.

Realitza els seus estudis musicals al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i obté el títol professional de cant el juny de 2005. Paral·lelament es perfecciona amb la soprano Chantal Botanch i en l’actualitat amb Carmen Bustamante.

Des de llavors ha ofert concerts a les viles de Palafrugell, l’Estartit, Palamós (al pregó de les festes 2006), Besalú, Madremanya, Torroella i Girona i ha estat la solista principal a l’opereta El Mite de l’Empordà de la compositora Reinalda Blanco.També ha col·laborat amb el grup Òpera oberta representant l’espectacle La petitíssima flauta màgica (sota la direcció de Joaquim Mas), per a la divulgació de l’òpera infantil. Actualment forma part del Cor d’Amics de l’òpera de Girona i ha format part del cor del Gran Teatre del Liceu en la representació de l’òpera La Forza del destino de Verdi.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya