2013 > Mes de Juliol
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Compra entradesCompra entrades

Wolverhampton Youth and Wind Orchestra

Data28/07/2013

Hora21:00h

Lloc Església de Samt Domènec (Puigcerdà)

WOLVERHAMPTON YOUTH ORCHESTRA & WIND ORCHESTRA

 

El "Wolverhampton Music School" és el centre d'una gran varietat d'activitats musicals. Cada setmana més de 600 nens participen en bandes, orquestres i altres conjunts. Aquests inclouen quatre orquestres de cordes, dues orquestres simfòniques, dues bandes de vent, una orquestra de vent i molts petits grups de música de cambra. Els nens assisteixen a les escoles normals de dia on reben classes amb els professors de l'Escola de Música.

 La "Wolverhampton Youth Wind Orchestra" i la "Wolverhampton Youth Orchestra" es reuneixen setmanalment per assajar els divendres i els dissabtes, respectivament. Els músics de tots dos grups tenen edats entre els catorze i els dinou anys i gairebé tots van a l'escola a Wolverhampton. Les dues orquestres han realitzat molts tours per l'estranger, sent els més recents els celebrats a Polònia, Malta, Espanya, Àustria, Portugal, República Txeca, Eslovàquia, Estònia, França, Alemanya, Suïssa, Eslovènia i Itàlia.

 

Wolverhampton Youth Orchestra

 

Director - Keith Sedgebeer

 

Keith Sedgebeer va ensenyar música en col·legis d'ensenyança secundària durant deu anys abans de ser nomenat Assessor de Música per a la regió d'Hertfordshire.  Durant aquesta època, va dirigir la County Youth Orchestra i els Youth Choirs en concerts tant per tot Europa com en el Royal Albert i Royal Festival Halls a Londres.  Va ser nomenat Inspector de música de Wolverhampton en 1981 i posteriorment es va fer Chief Education Officer per al millorament dels col·legis.  Ara s'ha jubilat del càrrec, però està encara més ocupat que mai com a assessor d'educació independent.  Ha sigut presentador regularment tant en la televisió com en la ràdio i hi ha sigut conferenciant en cursos de música a Israel, França, Itàlia i els EUA.

 

Wolverhampton Youth Wind Orchestra

 

Director - Ian Brailsford

 

Ian Brailsford va estudiar trombó i direcció d'orquestra a la "Birmingham School of Music", Anglaterra.  Ha tocat regularment en ràdio i televisió i ha actuat en moltes agrupacions musicals com la "BBC Welsh Symphony Orchestra", la "Royal Shakespeare Company", l‘"Orchestra Da Camera", la "Black Dyke Mills Brass Band" i és membre fundador de la "Trojan Bones Trombone Quartet". Ha dirigit conjunts per tot Europa i durant molts anys va ser el director musical de la "University of Warwick Brass Ensemble". Ian ha ensenyat música a Wolverhampton durant 25 anys i ara treballa com a professor d'instruments de metall per al "Wolverhampton Music Service".

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya