2013 > Mes d'Agost
Altres imatges de la notícia:
 

THE YIP'S CHOIR

Cor Jove de Hong Kong (Xina)
03/08/2013

The Yip’s Children 's Choir és una agrupació reconeguda internacionalment per l'excel·lent qualitat i formació musical dels seus integrants. El cor ha actuat en nombrosos festivals internacionals amb gran èxit de crítica i aquesta vegada, acudeix a la localitat de Puigcerdà per interpretar el seu millor repertori en el teatre del Casino Ceretà.

Amb seu a Hong Kong són una organització sense ànim de lucre, va ser fundada el 1983 pel Dr Yip Wai-hong, un expert altament respectat en el camp de l'educació musical dels nens. El cor compta amb més de 800 membres entre 5 i 17 anys i està dividit en diversos grups, primària, júnior, intermedi, superior i aquells que participen en les gires per l'exterior. Un grup de cantants del Cor d'adults es selecciona cada any per dur a terme les gires per l'estranger.

El repertori, que abraça des del Renaixement fins a composicions modernes, inclou obres religioses, cançons d'art, música popular, jazz, pop i seleccions musicals de Broadway.

Des de 1984, el Cor ha recorregut més de 45 països en sis continents, incloent gran part d'Europa, Àsia, Austràlia, Àfrica, Rússia i Nord, Centre i Sud Amèrica. El 2011, comencen a viatjar a països de l'Orient Mitjà com Turquia i els Emirats Àrabs Units.

The Yip s Children 's Choir ha actuat en llocs tan famosos com el Lincoln Center for the Performing Arts, Nova York, Kennedy Center per a les Arts Escèniques, Washington DC, Sydney Opera House, Austràlia; Davies Symphony Hall, San Francisco, Orange Center París per les arts Arts, Califòrnia i Myerson Symphony Hall, Dallas als Estats Units; Messey Hall i North York Centre d'Arts Escèniques a Toronto, Canadà; Rachmaninoff Sala del Conservatori de Música, Rússia Moscou, l'Institut de Música de Chopin a Varsòvia, Polònia, Sant Martin in-the-Fields a Londres, Regne Unit, Catedral de Sant Miquel a Brussel · les, Bèlgica, i la Catedral de Lübeck, Alemanya.

D'altra banda, el cor ha participat en nombroses produccions d'òpera a Hong Kong des de la seva creació, les més recents són les participacions en produccions d'òpera de Hong Kong de Turandot i Carmen el 2005 i 2006 respectivament.

El present concert està organitzat pel Joventuts Musicals de la Cerdanya en col · laboració amb l'Ajuntament de Puigcerdà.

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya