2014 > Mes de Gener
Venda d'entrades

30 € Platea i 1r Pis 20 € Segon Pis Socis JJMM de la Cerdanya (presentant el carnet) Gratuït

Compra entradesCompra entrades

CONCERT DE CAP D'ANY 2014

Camerata Vindobona
Director: Lluis Cabal
Soprano: M . Teresa Vert

Strauss i Offenbach

Data01/01/2014

Hora21:00h

Lloc Casino Ceretà (Puigcerdà)

La Camerata Vindobona amb Lluís Cabal al capdavant, us proposa un concert que portaper títol Valsos, polques i nadales.La formació és una orquestra de cambra de 14 instrumentistes ampliable fins a una filharmònica reduïda, o sigui uns 28/30amb la intervenció d’una soprano solista, la M. Teresa Vert, al més purestil de l’orquestra Strauss de l’època.El programa, distret, alegre i adequata tots els públics, ofereix unrecorregut per la nissaga Strauss amb títols tan significatius com la polca dela cacera, els valsos de les roses delsud o de les veus de la primavera aixícom temes nadalencs d’arreu del món.Una alternativa, del ja tradicionalconcert de cap d’any de Viena que nous deixarà indiferents.

 

Lluís Cabal, director

Nascut a Barcelona va iniciar els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Musica de Barcelona a l’edat de 9 anys. El 1989 es traslladà a París per continuar la sevaformació musical al Conservatori d’aquesta ciutat; alhora inicià estudis de direcciód’orquestra amb el Mestre Jean-Sébastien Béreau. El 1992 assoleix el títol superior deProfessor de Viola i de Música de Cambra del Conservatori de París.És violista de l’Orquestra Simfònica del Vallès des de la seva fundació l’any 1987 participant en més de 1.800 concertssimfònics i més de 450 funcions d’òpera. És també membredel Quartet Hekàteros amb el que desenvolupa música de Cambra.L’any 2002 continua estudis de direcció amb el mestre Elio Orcciuolo, director de l’òpera de Bari (Itàlia) i comença la seva trajectòria com a director d’orquestra al musical català“Gaudí” a Barcelona, com a director assistent. A partir del 2006 comença a desenvolupar una intensaactivitat en el món de la sarsuela com a director musicaltitular de la “Companyia Lírica Ciutat Comtal” amb qui realitza la temporada estable deSarsuela de “Caixa Terrassa”, cicle on es posen en escena sis títols de sarsuela cada any representades arreu dels principals teatres de Catalunya (Terrassa, Lleida, Tarragona,Figueres, Igualada) i també a Madrid (Teatro García Lorca), sumant més de 40 representacions per cicle. Al maig de 2008 dirigeix el “Rèquiem” de G. Fauré a la Basílica de Santa Maria del Marde Barcelona, a l’agost del mateix any també a Barcelona dirigeix un concert “3 Tenors”amb repertori de cançó catalana, sarsuela, opera i cançó napolitana homenatge aPavarotti. El mes de juliol de l’any passat (2.010) va ser convidat per la “OrquestaSinfónica de Oriente” de Santiago de Cuba per dirigir un concert simfònic amb música decompositors catalans

 

M. Teresa Vert, soprano

Nascuda a Terrassa. Llicenciada en filologia catalana(Universitat Autònoma deBarcelona) i cant (Conservatori Professional deTerrassa, “Hochschule für Musik” -Universitat demúsica de Viena- i Conservatori d’Innsbruck,Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona). La seva darrera titulació ha estat com aprofessora en el mètode Cos- Art per la Universitat Ramon Llull (2009).Es declara apassionada pels processos i recursos de la veu i el que ella pot transmetre. Ha interpretat tots elsgèneres, des del Lied fins a l'òpera passant per lasarsuela, el musical americà o la música antiga il'oratori i especialment l'opereta vienesa.Ha actuat per tot l’Estat espanyol, per Àustria, Françai Bèlgica fent-se mereixedora dels millors comentaris de la premsa.Ha interpretat les òperes The Turn of the Screw de Benjamin Britten (Flora) ; Così fantutte de W.A. Mozart (Despina); Christoph Columbus de Jaques Offenbach (Esperanza) ;Das Medium de Gian Carlo Menotti (Mrs. Gobineau); Les Noces de Fígaro (Susanna);Rigoletto (Gilda). Les sarsuels: La Generala (Olga); La tabernera del puerto, (Marola);Cançó d'amor i de guerra (Francina). Els oratoris: Weihnachtsoratorium; Johannes Passion; Missa en C major i Rèquiem de Mozart; Rèquiem de Fauré, diverses cantates de Bach, com Bauern Kantate; de Literes, Ha del rústico, i altres tantes misses de Haydn,Schubert i Mozart.L’han acompanyat les orquestres: Amadeus de Stuttgart ; l'orquestra de Cambra Amati;Festival Orchestra Ostrava; Strauss International Festival Orchestra; l'Orquestra deCambra de Granollers; Orquestra Lírica de Barcelona, etcL'han dirigit les batutes de Lluís Vila, Francesc Guillén, Joan Grimalt, Albert Argudo,LeosSvarovsky, Barry Sargent, Ratislav Stur, Markus Pilz, Joan Casals, Marc Marcet, JosepBenet, Joan Martínez Colàs, etc.Com a docent, ha treballat de professora de cant a Granollers i actualment és professorad'alemany i de tècnica vocal al Conservatori Municipal de Terrassa així com al programade formació contínua Avetplus.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya