2009 > Mes d'Agost
Venda d'entrades

6 € Socis Gratuït

Compra entradesCompra entrades

Sextet Donau

Maria Hinojosa, soprano Montserrat Torruella, contralt Miquel Cobos, tenor Xavier Mendoza, baríton Montserrat Cabero i Glòria Peig, piano (a 4 mans

Data30/08/2009

Hora18:00h

Lloc Sala de convencions del Museu Cerdà

SEXTET DONAU
El Sextet Donau s’ha creat a partir de l’afinitat estètica dels seus membres fruit d’una llarga coneixença dins la trajectòria professional de cada un d’ells. La descoberta de l’interès comú envers la música romàntica i en concret del lied, ha generat la complicitat necessària per la materialització d’aquest projecte.
María Hinojosa, soprano
Finalitza els estudis superiors a l’ESMUC amb matrícula d’honor. Actualment treballa en els àmbits de l’òpera, lied, i oratori, entre altres projectes musicals.
Montserrat Torruella, mezzosoprano
Realitzà els estudis de cant al Conservatori Superior de Música de Barcelona. És intèrpret d’òpera, lied i oratori. Ha cantat a Itàlia França i l’Estat espanyol.
Miquel Cobos, tenor
Va estudiar a l’Escolania de Montserrat. Ha actuat a diversos països d’Europa en diferents gèneres musicals.
Xavier Mendoza, baríton 
Estudià a l’Escolania de Montserrat i més tard es llicencià a l’Universitat Estatal de Freiburg. Actualment interpreta òpera, lied i oratori.
Glòria Peig i Montserrat Cabero, pianistes 
Van rebre formació musical dels mateixos mestres al Conservatori Superior de Música de Barcelona. S’han retrobat dins l’àmbit de la pedagogia. Actualment treballen lied i música de cambra.

Concert de lieder amb quartet de veus i acompanyament de piano a 4 mans
Els Liebeslieder-Walzer (Valsos amorosos) de Johannes Brahms és una de les col·leccions de valsos polifònics més reeixits ja no només del propi Brahms sinó de tot el període romàntic. En aquest concert el Sextet Donau ens proposa la interpretació dels dos cicles. El primer, compost del 1852 fins al 1870, està basat en poemes i litúrgies sobre l’amor (opus 52); a partir de 1877 Brahms decidí de composar-ne un altre: el Neue Liebeslider, op 65

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya