NOTICIES > Locals
Altres imatges de la notícia:
 

XVII FESTIVAL DE TARDOR

ORGUES DE PONENT I ALT PIRINEU
06/12/2015

Enguany l’Associació Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida ha dissenyat un avantprojecte global de 13 concerts d’orgue a...

 

 

Les Borges Blanques

Cervera

Lleida (dos concerts)

La Pobla de Segur

Puigcerdà

Queralbs

La Seu d’Urgell

Talarn

Tàrrega

Torres de Segre

Tremp

Verdú 

 

per a que aquest cicle de música sigui un referent sobre l’ORGUE i el seu patrimoni musical a nivell català i estatal, utilitzant els orgues d’un conjunt “privilegiat” de viles i ciutats que gaudeixen de la existència d’aquests instruments.

 

La fita de l’Associació és que les edicions d’ORGUES DE PONENT I DEL PIRINEU l’identifiquin com a Festival de Música estable anual d’alta qualitat artística (doncs els organistes i músics participants són professionals de gran vàlua artística i reconegut prestigi nacional i internacional) i puguem difondre la música d’orgue amb la categoria que es mereix.

 

Tot això és possible sobretot a la col·laboració i patrocini dels diferents Ajuntaments, juntament amb la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya, que ens ajuden a potenciar la vida d’aquests orgues i convertir aquestes poblacions, grans i/o petites, en centres difusors de cultura.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya