2009 > Mes de Novembre
Venda d'entrades

Gratuït

Concert de Promoció de Joves intèrprets

MARC FREIXES GUERREIRO

Bach, Beethoven, Haydn, Chopin, Rachmaninoff i Albèniz

Data22/11/2009

Hora18:00h

Lloc Sala de convencions del Museu Cerdà

Nascut a Puigcerdà, als 9 anys inicia els estudis de piano a l'escola de música Issi Fabra amb Marcel Escarré, amb qui continua fins al seu ingrés el 2000 al Conservatori Municipal de Musica de Barcelona, on finalitza el grau mig amb Carme Poch.
Després de fer un curs com a alumne no reglat al Conservatori de Sabadell, el 2006 entra a l'Escola Superior de Musica de Catalunya (ESMuC) amb el professor Jordi Camell. També rep classes de lied amb Alan Branch i Arthur Schoonderwoerd, música de cambra amb Lourdes Pérez Molina i Kennedy Moretti, i orgue amb Oscar Candendo.
Ha participat a diversos cursos d'interpretació i classes magistrals amb Joan Amils, Gennady Dzioubenko, Albert Nieto, Joan Moll i Emile Naoumoff, i als cursos d'orgue de Puigcerdà amb els professors Schroeder i Jansen.

Ha pres part en diverses audicions i concerts arreu de Catalunya. Ha ofert el concert de promoció de joves intèrprets que organitza Joventuts Musicals de la Cerdanya, el 2003 a Llívia i a Puigcerdà el 2006.
Ha estat pianista acompanyant de la coral Cerdanya Canta sota la direcció de Mª Carmen Ramon (Unesco Paris 2000,Vaticà 2001), dels alumnes de cant de Mª Carme Cubells i ocasionalment d'ella mateixa, del baix Eduard Soto i de la Capella de Santa Maria dirigida per Salvador de Montellà. També ha actuat a l'acte d'inauguració del curs 2009-2010 de l'ESMuC a la Sala Oriol Martorell de l'Auditori, i enguany acompanya els assajos de l'òpera El Petit Escuraxemeneies de Britten que produeix el Teatre del Liceu.

Actualment compagina el darrer curs de piano amb el professor Jean-François Dichamp i el projecte d'Enginyeria de telecomunicacions.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya