Actualitat i recursos > Notícies
Documents adjunts:

Concert del TRIO RODIN

Concert de música clàssica a càrrec del Trio Rodin. Intèrprets: Carles Puig, violí - Esther García, violoncel - Jorge Mengotti, piano Dissabte 18 de gener de 2014, a l'Auditori del Cercle Sport, Figueres
14/01/2014

Joventuts Musicals de Figueres inicia l’any nou amb un concert de música clàssica a càrrec del TRIO RODIN que tindrà lloc el dissabte 18 de gener de 2014 a l’Auditori del Cercle Sport a Figueres.

 

El Trio Rodin neix l’any 2011 a la ciutat d’Utrecht (Països Baixos) amb el desig d’enfocar la seva carrera artística envers la Música de Cambra. Han treballat amb professionals del panorama musical actual com Kees Hulsmann, Timora Rosler, Paolo Giacometti, Chris Duindam, Martyn v.d. Hoek, Alan Weiss, Klara Wurtz, Sebastian Colombo, Mirabela Dina, Jordi Mora, Utrecht String Quartet i el Trío Arbós entre d’altres. El seu programa comprèn una varietat d’estils des del Classicisme fins a la música actual. L’interès del Trio Rodin per la música dels nostres temps els porta a actuar al Festival de música contemporània “Gaudeamus Muziekweek” 2013.

 

Durant l’any 2012-2013 han estat guanyadors de diversos concursos. Han rebut el Premi “Storioni Festival Prijs 2013” així com el primer premi al “XI Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra”. El Trio Rodin ha actuat en diversos escenaris d’Holanda, Espanya, Irlanda i Itàlia, i properament realitzaran una gira de 30 recitals per diversos indrets de la geografia holandesa. Amb l’objectiu d’aprofundir i ampliar la seva formació, decideixen continuar la seva carrera musical sota els consells del Trio di Parma a la “Scuola Superiore internazionale di Musica da camara del Trio di Trieste” (Duino, Itàlia).    

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya