CONCURS DBUT! > Bases

Bases

MODALITATS: Es convoquen les modalitats de músiques d'arrel, jazz i música clàssica. Es prenen cadascun d'aquests estils en un sentit ampli i no restrictiu. Així, per exemple, per músiques d'arrel s'enten qualsevol proposta d'inspiració tradicional.

 

SEUS: En aquesta primera edició del concurs Banyoles acollirà la modalitat de músiques d'arrel, Figueres la de jazz i Girona la de música clàssica.

 

PARTICIPANTS: Poden prendre part en el concurs tots aquells artistes individuals nascuts a les comarques gironines i qualsevol grup que inclogui almenys un intèrpret nascut a les comarques gironines. Cal acreditar que s'ha realitzat almenys una activitat prèvia al concurs com a formació estable o artista individual.

 

GRUPS: El límit d’integrants pel què fa als grups s’estableix en 6 membres.

 

EDAT: El límit d’edat per als artistes individuals i per a tots els membres dels grups s’estableix en 30 anys. No es pot haver superat aquestes edats el dia de la celebració de les finals respectives.

 

ELIMINATÒRIES: Es decidiran a partir de l’anàlisi i audició per part d’un jurat dels materials que hagin enviat tots els concursants admesos. D’entre tots els candidats s’escolliran dos finalistes per modalitat, que es faran públics el dilluns 15 d’abril de 2013 i que actuaran en directe en les respectives finals.

 

FINALS: 

En la final de cada modalitat, plantejada com un concert en dues parts, actuaran  en directe els dos grups que hauran superat l’eliminatòria prèvia. El públic hi podrà dir la seva ja que se li demanarà el seu vot i aquest comptabilitzarà un terç del vot total que decidirà el guanyador. El calendari de les finals serà el següent:

  • ARREL: Divendres 10 de maig de 2013, 21 h, Auditori de l’Ateneu de Banyoles
  • JAZZ: Dissabte 11 de maig de 2013, 21 h, Espai Cultural La Cate de Figueres
  • CLÀSSICA: Diumenge 12 de maig de 2013, 21 h, Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona

INSCRIPCIÓ: Només es podrà fer la inscripció via internet en les butlletes electròniques que es troben en el web de cada entitat local de Joventuts Musicals en la modalitat que organitzi:

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: Fins a les 12 h del migdia del divendres 12 d’abril de 2013. Passada aquesta hora quedarà inactiva la butlleta electrònica de subscripció.

 

DRETS D'INSCRIPCIÓ: Caldrà abonar 10 € en concepte de drets d’inscripció al cc. 2100 8201 26 2300042179 de "la Caixa"

 

DOCUMENTACIÓ: Per a poder ser admesos en el concurs caldrà adjuntar els següents materials:

  • Gravació de tres peces representatives del tipus de música que fa el grup o intèrpret.
  • Text de presentació del grup.
  • Fotografia digital del grup o intèrpret.
  • Document acreditatiu de qualsevol tipus d'haver realitzat almenys una activitat prèvia al concurs com a formació estable o artista individual.
  • Comprovant de pagament dels drets d'inscripció. 

INTEGRANTS: Caldrà indicar els noms, dates i llocs de naixement i instruments de tots els integrants del grup o del músic individual.

 

REPERTORI: Cal presentar i indicar una proposta de repertori de 50 minuts

 

Bases
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya