Temporades anteriors > Temporada Tardor | Hivern 2013-2014

Temporada Tardor | Hivern 2013-2014

Joventuts Musicals de Figueres presenta els concerts de tardor-hivern de la temporada 2013-2014. Amb molta il·lusió, enguany ens hem proposat convertir cada concert en un acte especial i dedicar el màxim esforç a transmetre la nostra passió per la música.

 

L’actual programació, seguint l’essència de Joventuts Musicals de Figueres, té l’objectiu de donar oportunitat als joves músics professionals, i alhora oferir una programació variada per apropar la música a tots els figuerencs i figuerenques.

Josep Sancho & Armando Bonet ens presenten un concert familiar. La música clàssica segueix estant present amb els concerts de Quintet Frontela, Trio Rodin i Marc Serra. Marco Mezquida Trio ens acosta el jazz, mentre que Thalassa, les músiques d’arrel. A més, aquest any iniciem un cicle de concerts gratuïts de joves intèrprets al Museu de l’Empordà. 

 

Les associacions culturals han de fer un esforç per defensar, promoure, i en el nostre cas, difondre la música al màxim nombre de públic possible. Per aquest motiu, presentem una sèrie de concerts gratuïts i uns altres a preus accessibles perquè entenem que la cultura és un dret fonamental al qual tothom ha de tenir accés.   

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya