FESTIVAL DE JAZZ > Història

Història

21 anys de jazz a Figueres.

 

Al llarg de dues dècades el Festival de Jazz ha estat un dels motors culturals de la ciutat gràcies al suport que ha rebut i rep dels seus ciutadants, malgrat els alts i baixos que ha sofert. La presència i la personalitat de Joventuts Musicals no ha quedat mai al marge dels moviments culturals d'avantguarda i hi ha estat present en tot moment.

 

Podem afirmar que el nostre festival s’ha consolidat a través d'una programació que ha combinat artistes nacionals i internacionals de gran prestigi. Essent, alhora, una plataforma de llançament i promoció per a joves talents jazzístics del país, que ens han presentat els seus projectes més actuals i que sempre han estat ben rebuts pel públic. La característica més important del nostre festival ha estat la pluralitat i la diversitat de la programació que ha donat a conèixer propostes poc accessibles al públic de les nostres comarques.

 

Creiem que després de dinou anys, el Festival de Jazz de Figueres, amb una trajectòria i intenció, ha aconseguit un important reconeixement a nivell nacional. És ara el moment de donar el salt qualitatiu que Figueres es mereix. Pensem que el festival serà un punt important dintre l’àmplia oferta cultural i turística de l’Alt Empordà.

 

No es pot concebre el ventall cultural de la nostra ciutat sense la presència de Joventuts Musicals de Figueres. Així doncs, és per als qui avui som al davant de l'entitat un motiu d'orgull i de satisfacció poder continuar amb aquesta tasca cultural ininterrompuda des de la seva fundació.

 

Seguirem treballant intensament amb i per la música. Amb la voluntat de fer crèixer i millorar, any rere any, aquest Festival de Jazz tant nostre que enguany compleix el seu vintè aniversari. 

 

Visita el web del Festival: Clica aquí 

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya