SCHUBERTÍADA VILABERTRAN > Schubertíada 2016

Schubertíada 2016

Del 18 d'agost al 3 de setembre se celebra la XXIV Schubertíada de Vilabertran. Un any més, els socis de Joventuts Musicals de Figueres podeu gaudir de descompte en el preu de les entrades. Teniu tres opcions per poder fer la compra d'entrades:

 

- A través de la web. Podeu comprar les entrades a través de la web de la Schubertíada. Per gaudir del descompte només cal que truqueu prèviament a les oficines de Joventuts Musicals de Figueres al 972 500 117 (de dilluns a dijous de 10 a 13 h o dilluns i dimecres de 16 a 18 h) per tal que verifiquem que sou socis i puguem donar-vos el vostre codi de descompte. 

 

A les oficines de Joventuts Musicals de Figueres. Aquesta edició les entrades també es poden comprar físicament a l'oficina de Joventuts (Plaça Josep Pla, 2) els dilluns i dimecres de 16 a 18 h. Cal presentar el carnet de soci.

 

- A través del correu electrònic info@jmfigueres.catPodeu fer la reserva d'entrades enviant un correu electrònic a Joventuts Musicals de Figueres i nosaltres farem la reserva d'entrades i us comunicarem quins passos heu de seguir per fer el pagament i obtenir les entrades.

 

Si teniu qualsevol dubte sobre la reserva d'algunes localitats concretes us preguem que us poseu en contacte amb l'Associació Franz Schubert trucant al 932 449 050, de dilluns a divendres de 10 a 13:30 h, o enviant un correu electrònic a info@schubertiadavilabertran.cat.

 

Per a més informació sobre la programació o preu de les entrades entreu a www.schubertiadavilabertran.cat

Schubertíada 2016
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya