CANTÀNIA > Cantània 2016

Cantània 2016

BABAUA. LES DESVENTURES DE MIMÍ. Cantània 2016. Cantata infantil
Dissabte 21 de maig, 12.00 h, 16.30 h i 20.00 h

Diumenge 22 de maig, 12.00 h i 18.00 h

Teatre Municipal el Jardí

 

La Mimí és una joveneta càndida i innocent que viu preocupada pel seu aspecte, amoïnada per la dificultat de trobar promès i desencisada perquè cap dels seus pretendents no li fa el pes. Per tot plegat, Mimí rep l’ajuda de Cupido, que li ofereix un pacte ben original: l’ajudarà a trobar l’home dels seus somnis si accepta fer un fascinant viatge pel temps i l’espai, on coneixerà personatges i esdeveniments importants en l’evolució tecnològica de la humanitat. Mimí descobrirà el gust per l’aprenentatge, s’oblidarà de les banalitats supèrflues i entendrà que el veritable amor rau en la voluntat d’estimar, més que no pas en la facultat de seduir.

 

1r concert (dissabte, 12.00 h): escoles Gonçal Comellas, Santiago Ratés, Amistat, Sant Pau, Joana d’Empúries i Llagut.

2n concert (dissabte, 16.30 h): escoles Escolàpies Figueres, La Salle Figueres, Els Terraprims, Cabanes, Llers i Joaquim Vallmajó.

3r concert (dissabte, 20.00 h): escoles Joan Reglà, ZER Tramuntana, Pompeu Fabra, Els Terraprims, Cabanes, i Cor de Maria.

4t concert (diumenge, 12.00 h): escoles Maria Àngels Anglada, Narcís Monturiol, Josep Pallach, La Draga i Pla de l’Ametller.

5è concert (diumenge, 18.00 h): escoles Montserrat Vayreda, Sol i Vent, Fluvianets, Ruiz Amado, Pau, ZER Cap de Creus, L’Esculapi i Salvador Dalí.

 

Cantània és una producció de l’Auditori de Barcelona.

 

Música: Jordi Domènech / Text: Pere Riera / Direcció musical: Josep Prats i Elisenda Carrasco / Preu: 8 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí. 

Cantània 2016
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya