FESTIVAL DE JAZZ > Festival de Jazz 2017

Festival de Jazz 2017

Com molt bé sabeu, després de dues edicions sense celebrar-se, fa dos anys des de la junta vam decidir recuperar el festival de jazz de la ciutat. Després de la bona acollida del seu nou format, enguany celebrem la 23ena edició del festival, que tindrà lloc els propers dies 15, 16, 17 i 18 de juny. 

 

Aquest any seguim apostant per acostar el jazz al públic i és per això que la majoria d’actuacions són gratuïtes i tenen lloc fora de les sales de concert. Tot i això, el festival també compta amb dos concerts de pagament amb artistes de primer nivell: el "tete â tete" d'Ignasi Terraza i Bert Van Den Brink, i el britànic Anthony Strong acompanyat de la Barcelona Jazz Orquestra. Com sempre, els socis tenen descomptes especials en les entrades d'aquests concerts (que ja podeu comprar a jazzfigueres.com).

 

Les principals novetats d’aquesta d’edició són dues col·laboracions: una amb Figueres Capital de la Sardana, amb la programació del concert gratuït de Big Cat i la seva barreja de jazz i música de cobla, i una altra amb el Cineclub Diòptria, amb la projecció del biopic de Chet Baker "Born To be Blue". 

 

Us adjuntem el resum de la programació, que trobareu detallada a la web del festival, i esperem veure-us als concerts!

Festival de Jazz 2017
 
Documents adjunts:
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya