L'ENTITAT > Història

Història

Joventuts Musicals de Girona, de 1986 a 2009

L’associació local gironina de Joventuts Musicals va ser durant anys una de les entitats culturals mes importants de la ciutat.

 

Els darrers anys, però, ha viscut un procés d’estancament i inactivitat que l’havien desaparèixer de l’escena gironina. Ara, JMG, retorna amb força, amb una junta directiva nova i amb tot el suport de la federació catalana i la confederació espanyola de Joventuts Musicals.

 

De fet, tant la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya com la Confederació de Joventuts Musicals d’Espanya han vist en aquest ressorgiment de Joventuts Musicals de Girona un dels projectes locals prioritaris i més atractius del moviment de JM a l’estat i a Catalunya. Des de la seva fundació a mitjans dels vuitanta fins a mitjans dels noranta JMG va ocupar un paper preeminent en la vida cultural gironina, essent de facto un dels pocs programadors de la ciutat. Avui, després d’uns quants anys d’inactivitat, el panorama musical de la ciutat ha canviat substancialment.


Per això, la restituïda entitat de Joventuts Musicals de Girona vol trobar el seu lloc en la realitat actual de la cultura gironina.

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya