L'entitat > Què fem?

Què fem?

Joventuts Musicals d'Igualada vetlla per promoure la música en directe i de qualitat, ampliant l'oferta cultural igualadina i, mitjançant una promoció acurada, aconseguir arribar a tot el públic potencial de la ciutat i rodalies.

 

En la programació de grups, es vol combinar els grups igualadins (ser un puntal per ajudar els joves músics a obrir-se camí) amb artistes ja reconeguts d'arreu, que ens aportin amb el seu potencial una nova visió que ens serveixi de motivació i ampliï els nostres horitzons.

 

Joventuts Musicals és una organització internacional dedicada a posar la bona música a l'abast dels joves mitjançant el foment de l'educació en l'art del so i la seva pràctica, i és un gran referent des de l'any 1939. Va ser creada simultàniament a Bèlgica i França, i avui s'estén per un bon nombre de països.

 

La Federació de JM de Catalunya, i totes les associacions que en formen part, en són la representació catalana.

 

"He tingut el goig de participar diverses vegades en concerts organitzats desde Joventuts Musicals d'Igualada. 
I dic el goig perquè l'equip de joves que ho porta és formidable d'eficiencia, de generositat i de calidesa d'acollida.
Per els músics aquests aspectes son tant o més importants com el concert mateix perquè el condicionen i li poden donar, o no, un caliu especial que és el què recordarem després i que ens donarà ganes de tornar-hi.
Crec sincerament que Joventuts Musicals d'Igualada es mereix tot el recolzament possible i el reconeixement de la gran tasca que fa anys que duen a terme a la ciutat."

Lluís Claret
Violoncel·lista

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya