Classes Magistrals > Classes Magistrals 2013

Classes Magistrals 2013

Des de Joventuts Musicals d'Igualada estem molt contents de poder donar continuïtat a les classes magistrals iniciades el curs passat amb gran èxit d'acollida.Enguany contem amb els professors i artistes internacionals Raquel Castro i Yuval Gotlibovich, els quals volem agraïr la seva presència.El curs està adreçat a estudiants de violí i viola de grau professional, superior i postgraus.Els alumnes actius del curs podràn gaudir de manera gratuïta del concert de clausura.

 

El diumenge 16 de juny a les 19:00 per clausurar el curs els professors oferiràn un concert amb repertoti de música de cambra al Claustre de l'Escola Pia d'Igualada.

 

Raquel Castro Pego gaudeix d'una versàtil carrera com intèrpret i pedagoga del violí.Les seves recents actuacions l'han portat a la Regne Unit, Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Estats Units, França, Espanya i nombrosos països d'Orient Mitjà.Rep la seva formació a Espanya i Londres (Guildhall School of Music and Drama). Completa els seus estudis a la Universitat d'Indiana, i gràcies a una beca del programa Fulbright aconsegueix el Masters en Música amb les màximes qualificacions sota la tutela del mestre Mauricio Fuks. Ha estat convidada per la professora Mimi Zweig per formar part del seu equip de professors en la Summer Festival Academy a Bloomington i també ha estat professora convidada per la Universitat d'Indiana per impartir classes a l'estudi del mestre Fuks. El 2005 va aconseguir la plaça de primer violí solista en la nova formació ENEMC (Ensemble Nacional Espanyol de Música Contemporània).Col · labora com a artista i solista convidada en nombrosos festivals nacionals i internacionals com ara Festival Internacional de Música Aremore, Festival de música Via Làctia, Kfar Blum (Israel), Festival d'Olot, Posa't dónes arts, Fòrum Musikae, Cicle de concerts del Ottagono (Itàlia ), Festival Internacional a Poreč (Croàcia), Gira de concerts a Eslovènia, Festival Sonar (Barcelona). Així mateix també ha estat artista convidada en la Televisió de Galícia, al programa "Diàleg coa vida, diàleg de muller".És convidada nacional i internacionalment per impartir masterclasses, seminaris de pedagogia per a violí i viola (Conservatoris de Grau Professional de la Corunya, Pontevedra, Ferrol, Vic, Vila-seca, Reus, Fòrum d'Oriola, entre d'altres), i cursos d'estiu (Curs en Porêc (Croàcia), Ponte das Artes, Trobades Internacionals de Música, Fòrum Musikae, Fòrum de Torrelodones).Des del 2004 és professora de violí a l'Escola Superior de Música de Catalunya.

 

YUVAL GOTLIBOVICH Nadiu d’Israel, violista i compositor, Gotlibovich té els primers premis als concursos “International Lionel Tertis Viola Competition”, “Aviv Competition” i el “Fischoff Chamber Music Competition”. Gotlibovich gaudeix d’una extensa carrera musical, que s’expandeix per Europa, Estats Units i Israel, com a viola solista, compositor i pedagog.Les seves composicions han sigut interpretades als festivals “Klassiske Dage Holstebro International Music Festival”, “Kuhmo Festival”, “Konvergencie” i “Are More and Haifa Film Festival”.Entre les seves es troben les 13 variacions sobre les Variacions Goldberg de J.S.Bach, arranjades en diferents estils musicals, i incloses en un disc, on les interpreta juntament amb Pablo Martos al violí i Alberto Martos al violoncel. Avalats pel segell Sony Classical, el llançament va rebre una gran acollida per part del públic i la crítica. La resta de la peça va ser feta pels tres músics conjuntament. L’àlbum va ser triat com un dels 6 recomanats el 2012 per “El País”. L’enregistrament va ser presentat a RTVE, a les principals cadenes de ràdio així com a internet, i més recentment en un documental que porta per títol “The Healing Notes”. Les composicions de Gotlibovich inclouen obres presentades amb pel·lícules de l’era del cinema mut (“El gabinet del doctor Caligari”, “El Golem”) i també una obra amb clips de vídeo a “Behind the Mirror”.Gotlibovich ha tocat com a solista amb el Tel Aviv Soloist Ensemble, la Texas Festival Orchestra i la Osbothronian Chamber Orchestra, entre d’altres. És convidat amb regularitat a Europa, per liderar festivals de música de cambra. Els seus concerts es poden sentir a tot el món, en xarxes com la BBC al Regne Unit, la CBC al Canadà, la IBA a Israel, la FRA a França, la Deutschlandfunk a Alemanya i la NPR als Estats Units. Ha grabat pels segells Sony Classical, Verso, JMC i Raster-Noton Label. Va ser el professor de viola més jove de la Jacobs School of Music de la Indiana University, a Bloomington, Estats Units. Actualment és professor de viola al Conservatorio della Svizzera Italiana (Lugano) i a l’Escola Superior de Música de Catalunya. D’entre els seus principals professors, destaquen Atar Arad i Anna Rasnovsky en viola, i Claude Baker i Don Freund en composició.

 

Les classes es duran a terme durant tot el dissabte, 15 de Juny a Escola municipal de música d'Igualada.

 

Els alumnes menors d'edat hauràn d'adjuntar una autorització per a menors d'edat. (us podeu baixar l'arxiu adjunt a la pàgina)

 

Inscripció i matricula:

Podeu enviar el formulari per correu postal a l'adreça de JoventutsMusicals d'Igualada

C/ Garcia Fosses 8, 2n. 08700.Igualada.

O be a l'adreça www.joventutsmusicals.cat/igualada a l'apartat Classes Magistrals. 

Inscripcions fins el 26 de maig.


Preu:

violí i viola: 60 euros alumne actiu.

Música de cambra: 30 euros per persona en grups de dosintegrants.

20 euros per persona en grups de 3 o més integrants.

 

Cal abonar l'import abans del 26 de maig al CCC: 2100-0001-00-0200729819

Classes Magistrals 2013
 
Altres imatges de l'apartat: Classes Magistrals 2013 Classes Magistrals 2013
 
Documents adjunts:
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya