Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2009
Venda d'entrades

5€/gratuït

Documents adjunts

Katia Michel, piano

Data14/02/2009

Hora21:00h

Lloc Auditori Sant Josep

PROGRAMA:

Johann Sebastian Bach (1685-1750):

Preludi i Fuga núm. 18, en sol # menor, BWV863 (1722)

 

Ludwig van Beethoven (1770-1827): Sonata núm. 30, en mi major, op. 109 (1820)

 

Isaac Albéniz (1860-1909): Suite Espanyola núm. 1, op. 47 (c. 1886, ed. 1912)

Aragón (Fantasía)

Sevilla (Sevillanas)

Cataluña (Curranda)

Castilla (Seguidillas)

 

*****

 

Robert Schumann (1810-1856): Davidsbündlertänze op 6 (1837)

 

 

 

Katia Michel, piano

  

La pianista Katia Michel ha rebut nombroses crítiques destacant la seva alta musicalitat i elegància poètica, al igual que la seva brillant tècnica.

Des del seu debut als disset anys al Palau de la Música Catalana amb el Concert nº 2 de Rachmaninoff, Katia Michel ha tocat a Alemanya, Espanya, França, Irlanda, Itàlia, Suïssa i els EEUU.

Com a solista ha actuat amb nombroses orquestres, entre les que destaquen, l’Orquestra de Radio-Televisió espanyola i suïssa, la Böhmische Kammer-philharmonie, la Simfònica del Vallès, la Real Orquesta Sinfónica de Sevilla, la Barcelona Sinfonietta i l’Orchestre des Collèges de Genève, sota la direcció de P. Béran, F.Llongueres, J. Mena, U. Munt, A. Reverté, P.Romano, U.Schneider i G. Voronkov.

Grans auditoris d’Europa, com el Palau de la Música de Barcelona, el Teatro Monumental de Madrid, el Palau de la música de València, els Auditoris de Barcelona, León i Mallorca, el Stadttheater de Chur, la Salle des Abeilles de Ginebra, el Royal Dublin Society Concert Hall i el Beethoven Kammermusicsaall de Bonn han acollit els seus recitals.

Després d’ haver rebut el seu primer guardó als 7 anys a Stresa (Itàlia), Katia Michel ha obtingut els primers premis del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’ Espanya al 2004, del Concurs Internacional d’ Andorra i dels concursos nacionals de Berga, Linares, Palma de Mallorca, Toledo i Vilafranca.
Al 1996, va ser la representant oficial d’ Espanya en el Concurs de les Federacions Europees de Joventuts Musicals (EMCY) i ha estat finalista del Grand Prix Eurovision 2000 per a joves músics, a Lugano (Suïssa).

Katia ha finalitzat un Master of Music  i un Artist Diploma amb el mestre Claude Frank a la Yale School of Music gràcies a beques de « La Caixa » i del «Prix d’études du pour-cent culturel Migros ». Abans d’anar als EEUU, Katia havia estudiat amb Dmitri Bashkirov a l’ Escuela Reina Sofía de Madrid i amb Stanislav Pochekin al Conservatori del Liceu de Barcelona. Al 2004, va obtenir la “Virtuosité” de Ginebra.

Katia també rep periòdicament consells dels pianistes Ilan Rogoff i Alicia de Larrocha, amb qui va tocar per primera vegada als 8 anys. Ha participat en master classes de Joaquín Achúcarro, Boris Berman, Peter Frankl, Vitaly Margulis, John Kimura-Parker i Joaquín Soriano, entre altres.

Katia Michel ha participat en les gravacions de la obra per a piano de Xavier Montsalvatge, editada per Columna Música i en el CD « Buena Nota », editat per Fonocom. També ha realitzat gravacions per TVC, TVE, Catalunya música, Punt Com ràdio, Ràdio Nacional i per la RTV suïssa.

En complement a la seva activitat de solista, Katia Michel té una gran experiència en música de cambra; particularment toca en duo amb el seu germà, el violinista William Michel.  En els seus projectes més propers, destaquen una gira de concerts per Alemanya i Suïssa amb la chelista Verena Sennekamp i la gravació d’un CD d’obres d’I. Albéniz.

 

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya