Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2009
Venda d'entrades

5€/gratuït

Documents adjunts

Classicus Trio: Robert Stepanyan, violí­ / Valeriy Verstyuk, violoncel / Maxim Bandurin, piano

Data14/03/2009

Hora21:00h

Lloc Auditori Sant Josep

PROGRAMA:

J. Brahms: Trio per a piano i cordes, núm. 3, en do menor, op. 101; S.

Rakhmàninov: Trio elegíac, núm. 1;

A. Harutyuni Badadjanian: Trio en fa sostingut menor

 

 

Robert Stepanyan (Armènia, 1984) estudià a la Tigranyan Music School, a Armènia, amb B. Babayanz i, a partir de 1994, estudià a la A. Ostrovsky Music School, a Moscou, amb T. Vorobyova. Del 1999 al 2003 va continuar els seus estudis al Moscow Tchaikovsky College amb Z. Shikhmurzaeva i des de 2005 perfecciona els seus estudis al Conservatori Tchaikovsky amb Bogdanyan, Bonduryansky i Krasotina.
Ha participat en diversos Festivals Internacionals a Alemanya, Itàlia i Romania i ha estat guardonat al Concurs Internacional de Violí Amadeus (1998), al Concurs Internacional Young Moscow Virtuosos (1999) i al concurs de cambra de Kiev. Toca un violí italià A. Gagliano (1724). 
Valeriy Verstyuk (Moldàvia, 1985) estudià al Rachmaninov Music College amb V. Ferroni i, posteriorment, al National Porumbesku College amb B. Savich. Es traslladà al Moscow Tchaikovsky College on estudià amb A. Seleznyov i, més tard, al Conservatori Tchaikovsky amb Seleznyov, Bonduryansky i Krasotina.
Ha rebut classes magistrals de Marin Cazacu i de N. Shakhovskaya. Ha realitzat concerts arreu del món i ha estat guardonat al Concurs Internacional Eugeniu Coca i al Concurs Internacional de Música de Cambra Oginsky. 
Maxim Bandurin (Moscou, 1986) estudià des del 1993 fins al 2001 a la G. Sviridov Music School amb G. Revenko i, a partir del 2001, al Moscow Tchaikovsky College amb Z. Ignatyeva, Bonduryansky i I. Krasotina.
Ha participat en nombrosos festivals internacionals de música com ara el Russian Music Days (Àustria) o el Young Musicant 21 Century i ha estat guardonat en concursos nacionals i internacionals com ara el primer premi del Concurs Internacional de piano S. Rachmaninov de Moscou o el Concurs Internacional V. Horoviz a Kiev (Ucraïna).

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya