Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2009
Venda d'entrades

5€/gratuït

Documents adjunts

Paris dans une guitare. Recital de cant i piano

Data04/04/2009

Hora21:00h

Lloc Auditori Sant Josep

PROGRAMA

Paris dans une guitare. Obres de Bizet, Albéniz, Ravel, Falla, Debussy, García, Poulenc, Mompou, Massenet i Saint-Saëns

 

Séverine Etienne-Maquaire s’inicià en el món del cant a través dels cors infantils i la comèdia musical. Continuà la seva formació lírica amb Mireille Alcantara i participà en classes magistrals amb Umberto Finazzi, Robert Mssard, Michel Laplénie, Yvon Repérant, François Bazola, Noémi Rime, Régina Werner, François Le Roux, etc. Treballa el repertori líric com a cantant de cor (a l’Òpera de París, a l’Òpera de Rouen  o amb el conjunt de Les Arts Florissants) i també com a solista en diferents produccions d’òpera (Les noces de Fígaro, El barber de Sevilla, La flauta màgica, Dido & Aeneas) i d’opereta (Les aventures del rei Pausolo, La bella Elena). Ha treballat el repertori del segle XX en recital solista i també en formacions de cambra. Ha interpretat el Pierrot Lunaire de Schoenberg i ha participat en obres de Bruno Ducol (Estampas du Deseo), Félix Ibarrondo (Tres cors a capella) i Thierry Pécou (Veus marines, amb el grup Zellig).
Ha estrenat una obra per a veu i quartet de corda de Christophe Looten. El seu interès per la comèdia musical l’ha portat a prendre part en diferents produccions teatrals (Viena 1913, amb la companyia Influencias o Electra, de Sòfocles, amb escenografia de Philippe Calvario).
Mercè Roca-Ritook (1981). Va realitzar estudis de piano a l’Escola de Música Virtèlia de Barcelona i a l’Escola de Música de Barcelona. Continuà estudis superiors amb Maritere Monteys fins al 2004, any en què obtingué el títol de l’Associated Board of the Royal Schools of Music de Londres. Paralel·lament segueix treballant amb la professora Ludovica Mosca a l’escola de música Luthier. 
Es traslladà a París l’any 2005, on s’ha especialitzat en acompanyament als Conservatoris Gabriel Fauré i Jean-Philippe Rameau, amb Pascal LeCorre i Christine Rouault. L’any 2008 acabà un màster professional de la Universitat de la Sorbona de París en l’especialització d’acompanyament vocal, sota la direcció de la pianista Françoise Tillard.
Ha assistit a classes magistrals i cursos d’interpretació amb pianistes com Dalton Baldwin, Wolfram Rieger o Philip Moll, i cantants com François Leroux i Régina Werner. L’any 2006 actuà a la Catedral de Nôtre-Dame de París com a solista a la Cantata de Sant Nicolau, de Britten. També ha actuat en diversos festivals catalans.
Ha fet de pianista acompanyant en diferents cursos de música, com el de melodia francesa de l’Académie du Théatre Français de la Musique, que es realitza al Théatre Impérial de Compiègne i ha treballat en diversos conservatoris de la Regió de París.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya