Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2009
Venda d'entrades

5€/gratuït

Documents adjunts

Gemma Corrales, flauta i Arturo Domene, piano

Data13/06/2009

Hora21:00h

Lloc Auditori Sant Josep

 

Gemma Corrales (Alacant, 1984). Inicià els seus estudis musicals als 7 anys a San Vicente del Raspeig (Alacant) i els continuà al Conservatori Professional de Música José Tomás i al Conservatori Superior Oscar Esplà d’Alacant, on estudia amb Carolina Lluch.
Ha rebut classes de Raymond Guiot, Vicenç Prats, Magdalena Martínez, Jaime Martin, Sophie Cherrier, Julia Gállego, Benoît Fromanger, Robert Winn i de música de cambra amb José Miguel Cervera.
L’any 2001 obtingué el primer premi al Concurs de Joves Intèrprets Ruperto Chapí (Villena), al Concurs Dolores Sendra de Pego (Alacant), al Concurs Ciutat de Xàtiva, al Certamen internacional Toxiria Flauta (Torredonjimeno, Jaén). També és primer premi del Concurs Permanent de Joves Intèrpretes de JME i ha estat finalista del Concurso Nacional Intercentros.
L’estiu de 2007 realitzà una gira pel Regne Unit com a solista amb la Cologne New Philharmonic Chamber Orchestra, on interpretà el Concert en Sol M de Mozart i la Suite en si m de Bach.
El setembre debutà al Palau de la Música Catalana com a solista amb l’Orquestra de Cambra d’Andorra i quedà finalista del Concurs Primer Palau. A més, col·labora amb l’Orquestra de Cambra de l’Illa de Menorca.
Des del 2005 continua els seus estudis a la Musikhochschule de Colònia (Alemanya) amb Robert Winn, becada per l’Institut Valencià de la Música.
Arturo Domene inicià els estudis musicals als 6 anys amb Daniel Lillo i després els continuà al Conservatori Professional de Música de Villena, on estudià piano amb José Micó. El 2001 ingressà al Conservatori Oscar Esplà per a estudiar el grau superior amb Jacobo Ponce i el 2005 obtingué el títol de professor superior de música en l’especialitat de piano.
Ha realitzat estudis de perfeccionament al Royal College of Music de Londres amb John Blakely, Kathron Sturrock i Gordon Fergus-Thompson, becat per l’Institut Valencià de la Música. El 2008 aconseguí el Bachelor of Music with Honours.Ha rebut classes de perfeccionament de Jesús Gómez, Javier Esplugues, Breno Ambrosini, Galina Eguiazarova, Josep Colom i Christopher Elton; de música de cambra amb María José Soler, Pilar Sánchez Dehesa i Boris Kuniev; i d’anàlisi amb els compositors Carles Guinovart i Benet Casablancas.
Ha estat guardonat amb el 2n premi de piano del Concurs Ruperto Chapí de Villena,  i obtingué la 1a medalla del Concurs Europeu Ravel-Granados (Marsella).

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya