Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2009
Venda d'entrades

Socis JM, gratuït, public general 5€

Documents adjunts

MARKO SEVARLIC, acordió

MARKO SEVARLIC, acordió

Obres de Jesús Torres, César Franck, J. S. Bach, Maki Ishii, Adriana Hölski i Vyacheslav Semionov.

Data24/10/2009

Hora21:00h

Lloc Auditori Sant Josep de Moià

Marko Sevarlic (Cacak, Sèrbia; 1988) inicia els estudis d’acordió als 8 anys amb Aleksandar Popovic. A més a més, forma part de la Societat Cultural de dansa i música tradicional i, posteriorment, estudia amb Vojin Vasovic.

 

Ha estat guardonat amb més de 20 primers premis com a solista i premi especial com a component del Duo Harfla en música de cambra (flauta i acordió). Cal destacar que ha estat escollit en 3 ocasions com a primer representant del seu país per a concursos internacionals com ara la Cup mundial i el Trofeu mundial. Entre els seus guardons, destaquen els segons premis de Castelfidardo (Itàlia) i el del Concurs de Shangai (Xina) i els primers premis de Pula (Croàcia) i el del Trofeu Mundial a Sèrbia.

 

Ha ofert recitals a Itàlia, Rússia i gran part de l’antiga Iugoslàvia. Actualment, continua els seus estudis al Centre Superior de Música del País Basc amb Iñaki Alberdi. En aquest darrer any ha ofert concerts a l’Estat espanyol i ha estat guardonat amb el 1r premi del Concurs de Lleida, el 2n premi a Val Tidon (Itàlia) com a solista i el 1r premi en el Concurs de Joventuts Musicals d’Espanya. Forma part del grup de música de cambra Trio Jeux d’Anches amb el qual ha estat premiat en diversos concursos i amb el que realitza gires per l’Estat espanyol.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya