Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2010
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Socis JM gratuït, Públic general 5 euros

TRIO MOZART DE DELOITTE

Elena Rey, violí
Mikolaj Konopelski, violoncel
Noelia Fernández, piano

Beethoven: Trio op. 70, núm. 1 en Re Major(1770-1827) / Xostakòvitx: Trio núm. 1, opus 8(1906-1975) / Brahms: Trio núm. 2 op. 87(1833-1897)

Aquesta jove formació sorgida a l'Escola Reina Sofia ens acostaran a tres trios infreqüents del repertori per a trio, però que són ben representatius dels seus respectius autors: Beethoven, Xostakòvitx i Brahms.

Data20/11/2010

Hora21:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

Trio Mozart de Deloitte. Aquesta formació es crea el 2002 a l’Escola Superior de Música Reina Sofia, escola d’on els seus integrants són alumnes. Reben classes de Marta Gulyas, professora de l’Institut Internacional de Música de Cambra de Madrid, de Luís Fernando Pérez i de Menahem Pressler. Obtenen el primer premi del Concurs de Música de Cambra “Ciutat de Manresa” i, recentment, han estat guardonats amb el primer premi del Concurs Permanent de Joves Intèrprets. Van ser nombrats el grup més rellevant de la càtedra de música de cambra de l’Escola Reina Sofia.
Han actuat en diversos auditoris de Madrid, Catalunya, els Països Baixos i Itàlia i han participat en els cursos d’estiu de Santander i al Festival de Música Isaac Albéniz de Camprodón.  

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya