Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2010
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Socis JM gratuït. Preu 5 euros

José Antonio Domené (arpa)

C. P. Emanuel Bach / John Thomas / Elias Parish Alvars / Gabriel Pierné / Paul Hindemith / Jesús Guridi

Un original recital d'arpa a càrrec d'un dels nous valors del panorama interpretatiu d'aquest instrument, guanyador d'importants concursos nacionals i internacionals

Data04/12/2010

Hora21:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

José Antonio Domené, arpa
Nascut a terres murcianes hi realitza els estudis professionals i, posteriorment, es llicencia en arpa i pedagogia l’any 2008 al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid amb María Rosa Calvo-Manzano. Aquest any, a més, ha acabat un postgrau al Royal College of Music de Londres sota la direcció de Ieuan Jones, becat amb el Ruth West Award. També ha rebut classes magistrals de Marisa Robles. Entre els guardons rebuts, destaquen la menció d’honor del Concurs Nacional Intercentros (2002), el premi del Concurs Permanent de Joves Intèrprets de JME (2007) o el premi de la Fundació Miguel Ángel Colmenero (2009). També ha estat guardonat en el concurs Arpa Plus amb el primer premi i el premi especial Víctor Salvi (2001, 2002). Dos anys més tard obté el primer premi del Concurs Internacional de la UFAM (Aix-en-Provence) i el 2006 és guardonat a Courbevoie (París). El 2002 obté la plaça d’arpista titular de l’Orquestra de Joves de la Regió de Múrcia, que va ocupar fins el 2007. Ha col·laborat amb importants orquestres com la Simfònica de Múrcia o la Simfònica Ciutat d’Elx, amb la qual col·labora activament en concerts de flauta i arpa, juntament amb el flautista Mariano Bas. També ha treballat amb orquestres internacionals com la de l’Òpera de Brasov (Rumania), la Filharmònica Eslovaca, l’Estatal de Sant Petersburg o la Simfònica de Massachussets, entre d’altres.
Ha ofert nombrosos concerts arreu de l’Estat espanyol, i ha participat en enregistraments en directe com a solista i amb formacions de cambra per a RNE. És l’autor del llibre El Arpa en la Antigua Grecia (edicions ARLU).

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya