Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2011
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Socis JM gratuït

Miguel Colom, violí i Denis Lossev, piano

G. Fauré: Sonata per a violí i piano núm.1, en La Major, op.13 (1876) / C.Saint-Saëns: Introducció i Rondó capriccioso en la menor, op. 28 (1863) / E. Chausson: Poème, per a violí i orquestra, op. 25 (1896) / M. Ravel: Tzigane. Rapsodia de concert per a v

Concertino de la Junge Sinfonie Orchester Berlin, Miguel Colom ha guanyat el Concurs Permanent de JME

Data23/04/2011

Hora21:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

Miguel Colom (Madrid, 1988) estudia a l’Escola Superior de Música Reina Sofia, amb Rainer Schmidt i, actualment, continua la seva formació a la Hochschule für Musik “Hanns-Eisler” Berlín, con amb Antje Weithaas. Ha actuat sota la direcció d’Antoni Ros-Marbà en concerts a l’Auditori Nacional de Madrid i a la Universitat de Ciudad Real i ha estat a més enregistrat per TVE, i per Radio Nacional d’Espanya en diverses ocasions.Amplia la seva formació musical en cursos i classes magistrals amb Serguey Fatkulin, Mauricio Fuks, Silvia Marcovici, Kolja Blacher, Pavel Vernikov , Zakhar Bron, Gerard Claret i Vartan Manooglian.  Com a músic de cambra completa la seva formació amb Marta Gulyas, Walter Levin, Cuarteto Artemis, Cuarteto Quiroga, Rainer Schmidt i Eberhard Feltz.Ha estat seleccionat per a actuar als Excellenz Konzert  de la Hochschule Hanns-Eisler Berlin, presidits per Daniel Baremboim i en 2009 és invitat com a concertino de la Junge Sinfonie Orchester Berlin, actuant a la Philharmonie de Berlín.Recentment, ha estat guardonat en el Concurs de Joves Intèrpretes de Joventus Musicals d’Espanya. 

Denis Lossev (San Petersburgo, 1974) obté el seu diploma als 17 anys, i aconsegueix el Primer Premi del Concurs per a Nens Superdotats. En 1991 ingressa al Conservatori Superior Rimsky Korsakov de San Petersburg, on completa la seva formació musical professional. En 1997 es trasllada a Espanya per ampliar els seus estudis a l’Escola Superior de Música Reina Sofía sota la direcció de Dmitri Bashkirov. Completa els seus estudis musicals superiors a la École Normale de Piano Alfred Cortot a París. Ha participat en Lliçons Magistrals de María Joao Pires, Arie Vardi, Michel Beroff, Vitaly Margulis i Karl Ulrich Schnabel, entre d’altres.

El seu debut oficial, als19 anys, va tenir lloc a la Gran Sala de la Filharmònica de San Petersburg i a partir d’aleshores, ha ofert nombrosos recitals com a solista i músic de cambra en diverses capitals europees i en destacats festivals de músical.

 

Duració concert: 60 minuts

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya