Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2011
Venda d'entrades

Socis JM gratuït, preu general 5€

Trio Baroja

Cecilia Bercovich, violí
Eros Jaca, violoncel
Patricia Araúzo, piano

L. v. Beethoven: Trio op. 1, núm. 1 en Mi bemoll Major
G. Cassadó: Trio en Do Major
F. Mendelssohn: Trio op. 49 en re menor

Premi Fundació Mas i Mas del Concurs de Música de Cambra Miraben i Magrans

Data17/12/2011

Hora21:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

El Trio Baroja, format a Madrid el novembre de 2010, estudia des del curs 2011-2012, a l’Institut Internacional de Música de Cambra de Madrid, al Departament de grups amb piano, dirigit per Ralf Gothóni. Els membres d’aquesta formació són: Eros Jaca Valera (Saragossa, 1989), que ha tingut com a professors el Quartet Casals i Josep Maria Colom; Cecilia Berkovich (Madrid, 1986) formada des dels seus inicis musicals pel seu pare Víctor Bercovich  i Patricia Araúzo (Burgos, 1984) exalumna del Conservatori Superior de Música de Salamanca. El juliol de 2011 aquesta formació va obtenir el Premi Fundació Mas i Mas del Concurs de Música de Cambra Miraben i Magrans. Entre els seus futurs compromisos destaquen actuacions per a la Fundació Caja Madrid, la Universitat Internacional de València i La Pedrera, a Barcelona, en el Cicle de la Fundació Mas i Mas. 

Cecilia Bercovic
Obté el títol superior de música de les especialitats de violí i viola, amb matrícula d’honor al Musikene (Centre Superior de Música del País Basc), amb N. Tchitch i K. Wataya. És llicenciada i fellowship-master en interpretació de violí per l’Associated Board of The Royal Schools of Music d’Anglaterra. Ha enregistrat el concert per a viola Der Schwanendreher de P. Hindemith pel segell Musikene I, i el concert per a violí Les 4 estacions a Mallorca de Joan Valent, per a Deutsche Grammophon. 

Eros Jaca
Finalitza els estudis de violoncel al Musikene (Centre Superior de Música del País Basc) amb Damián Martinez i Asier polo. Posteriorment, continua els seus estudis a Berlín amb Claudio Bohorquez. Ha obtingut els primers premis del Concurs Internacional de Música de Benidorm, del Concurs Nacional de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva, i del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya en la modalitat de cambra. Com a solista ha tocat amb la Camerata Aragón, amb la Camerata del Fòrum Internacional de Torrelodones, i amb l’String Orchestra of Budapest, al Festival Cello Akademie Rutesheim d’Alemanya. 

Patricia Arauzo
Finalitza els seus estudis superiors amb menció honorífica al Conservatori Superior de Música de Salamanca amb Patrín García Barredo, Claudio Martínez Mehner i Kennedy Moretti. Durant els quatre anys següents, realitza estudis d’especialització de piano i música de cambra a l’Academia Liszt de Budapest amb András Kemenes, premiada pel programa Joves Excel·lents de Caja de Burgos el 2009. Ha ofert concerts al Palau Nacional de les Arts, el Palau Károly, l'Acadèmia Liszt de Budapest, l'Auditorio Sony, el Jardín de Belagua i a l’Encuentro de Música y Academia de Santander. El maig de 2010 fou seleccionada per l’AIE per a realitzar gires nacionals durant la temporada present.

Programa I

1a part

L. v. Beethoven: Trio op. 1, núm. 1 en Mi bemoll Major
(1770-1827)

G. Cassadó:
Trio en Do Major
(1897-1966)


2a part

F. Mendelssohn:
Trio op. 49 en re menor
(1809-1847)

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya