Subscriu-te a la
 
Concerts 2011 > I Cicle Maria Vilardell Viñas - estiu 2011
Venda d'entrades

Socis JM 50% descompte. Preu general 10€

Compra entradesCompra entrades

Abraham Samino, piano

Bach: Preludi i Fuga nº 22 BWV867 / Beethoven: Sonata nº 28, op.101 / Chopin: Ballade nº 4, op. 52 / Liszt: Estudi trascendental nº 10 / Albéniz: Suite Iberia: 2º Quadern: Triana

Un joveníssim pianista, de només 16 anys, guanyador del Certamen Pedro Bote i finalista del Concurs Permanent de JME

Data27/08/2011

Hora22:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

ABRAHAM SAMINO RODRÍGUEZ, piano

 

Abraham Samino (Mérida, 1994) realitza els estudis professionals de música al Conservatori “Esteban Sánchez” amb Silvia Núñez Díaz.

Participa activament en masterclasses i cursos d’estiu amb Albert Atenelle, Alexander Kandelaki, Begoña Uriarte, Blanca Galina Egyarazova, Jan Michiels, Kennedy Moretti, Ludmila Roschina, Miguel A. Ortega Chavaldas, Nelson delle Vigne- Fabri, entre d’altres.

Actualment, rep classes d’Eldar Nebolsin.

 

Entre els seus guardons, destaquen el primer premi del Concurs “Promúsica” (Badajoz) en les categories de Grau Elemental (2005) i Grau Mig (2007); el primer premi en el Concurs Juvenil de Piano “Jacinto Guerrero” (Toledo, 2007); així com el del XI Certamen Nacional de Veguellina de Órbigo (León, 2009) i, en 2010, obté el primer premi a la musicalitat en el Concurs Marisa Montiel de Linares i el del Concurs de Piano Infanta Cristina, amb el qual fou escollit per a representar a Espanya al 14è Festival Internacional Steinway “Joves Talents” a Hamburg. Uns mesos més tard, obté el segon premi en el Certamen Internacional Pedro Bote de Villafranca de los Barros.

 

Ha actuat com a solista amb l’Orquestra Scarlatti al Teatro Imperial i ha participat en sales com la de la Fundació Euterpe, a la Biblioteca Nacional de Lucena, a la Sala de Cámara de l’Auditori d’El Escorial o al Palau de les Arts Reina Sofia de València.

 

Aquesta tardor estudiarà a la prestigiosa Universitat Mozarteum de Salzburg (Austria)

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya