Subscriu-te a la
 
Concerts 2011 > I Cicle Maria Vilardell Viñas - estiu 2011
Venda d'entrades

Entrada general: 10 € - Socis de Joventuts Musicals: 50% descompte-

Carles Marigó, piano

Bach: Preludi i fuga núm. 5 / Scarlatti: Sonates K. 492, K. 141 / Haydn: Sonata Hob. XVI: 25 / Liszt: Vallée d'Obermann de « Années de Pèlerinage» / Granados: El pelele / Gershwin: Rhapsody in blue

El darrer guanyador del Concurs Internacional de Piano de Catalunya celebrat a Vilafranca del Penedès presenta un recital titulat "El viatge, d'Europa als Estats Units"

Data20/08/2011

Hora22:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

Carles Marigó (Girona, 1986)
Músic blanenc inquiet en totes les vessants de la música i de l'art. Es caracteritza per ser un músic polifacètic que tant ens pot sorprendre amb una sonata de Haydn com amb un rhythm and change. Ha participat en multitud de concerts com a solista i en formacions de cambra en festivals com el Festival Internacional de Música de Cambra de Santa Cristina d'Aro, els Concerts de Mitjanit de Sitges, el 7è Festival Internacional de Música de Tarragona... ha actuat a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, al Saló d'Or del Palau Maricel de Sitges, el Petit Palau, a l'Auditori de Girona, etc. L'any 2009 va actuar com a solista a la Sala Simfònica Pau Casals de l'Auditori de Barcelona interpretant el 4t concert de Beethoven sota la direcció del director Salvador Mas, ha participat en el cicle Nous Talents de la programació de l'Auditori i recentment ha participat en el cicle Contemporània de l'Auditori de Barcelona, com a solista amb la cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. 
La seva inquietud l'ha dut a participar en projectes de música clàssica, jazz, funky, salsa, música per cobla, teatre… tots ells tant en la branca d'intèrpret com la de compositor.
L'hi han atorgat premis de composició: 2n premi de composició Fundació Rius i Virgili, de música clàssica, 1r premi de Composició de sardanes per a joves compositors, i d'interpretació, 1r premi en el Concurs d’interpretació de joves pianistes de Catalunya en la categoria B, 2n premi del XIV Concurs d'Interpretació Musical l'Arjau categoria de solistes fins a 30 anys, 3r premi del IV Concurs internacional de piano Eugènia Verdet fins a 28 anys, 1r premi del XXIV Premi de Música Ciutat de Manresa, 1r premi en el 41è concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, entre d'altres. Ha estat becat per l'associació CEP (Centre d'Estudis Pianístics) els anys 2007, 2008 i 2009.  És llicenciat en interpretació musical, en l'especialitat de piano, titulació que va cursar de la mà del pianista rus Vladislav Bronevetsky a l'Escola Superior de Música de Catalunya, on va obtenir matrícula d'honor de piano i del projecte final de carrera. Actualment està fent un curs d'especialització al conservatori Tchaikovsky de Moscou, amb Irina Plotnikova. A part de la seva formació reglada ha rebut classes de mestres amb renom mundial com Gennady Dzubenko, Nelson Goerner, Elsa Púppulo, Elisabeth Leonskaja, Barry Douglas, Christian Sacharias, Pietro de Maria, Irina Plodnikova, Andrzej Jasinski, Paul Badura-Skoda, etc. Ha enregistrat CD tan diversos com el de Joves Intèrprets del Conservatori Professional de Música de Badalona, el de musicals amb  nens Nas de napRecords de la integral d'obres del mestre Josep Pujol-Buquets i Carcassona, CD en viu de l'estrena de l'obra de Josep Soler: El misteri de San Francesc i CD Presents, en commemoració del 60è aniversari de la coral Sant Jordi. 

 

http://www.carlesmarigo.com/

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya