Subscriu-te a la
 
Cicle de joves intèrprets Maria Vilardell Viñas > Notícies

Èxit rotund a la inauguració del Festival

Amb una sala plena de gom a gom, Michael Andreas Haeringer captivà el públic de Moià
10/07/2012

Amb els seus 10 anys, Michael Andreas Haeringer havia aixecat espectatives i l'Auditori de Sant Josep presentava al prncipi del concert un ple absolut, obligant a afegir cadires a l'aforament habitual.

I el concert no defraudà. El jove pianista impressionà amb una repertori d'absolut virtuosisme que ell semblava tocar amb absoluta normalitat i facilitat, però a més posant-hi el fraseig i la musicalitat necessàries. És clar que la seva experiència vital no pot donar-li la mateixa maduresa que un concertista de 60 anys, però la frescor i espontaneïtat ho supleixen amb escreix. S'intueix a darrera uns professors que estan fent una molt bona feina, i esperem que segueixi per aquest bon camí.

I al costat de l'intèrpret vam poder descobrir també la seva faceta de compositor, amb unes variacions de collita pròpia sobre el conegut tema de "Les oques van al camp" molt ben escrites i contrastades.

Michael també sorprengué l'auditori posant veu en el Nocturn de Chopin i en els bisos, creant un efecte màgicament celestial que posava la pell de gallina.

Una magnífica inauguració del Festival que ha col·locat el llistó ben alt, tal com mereixen Francesc Viñas i Maria Vilardell, en honor dels quals s'organitza el cicle.

 

 

 

 

 

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya