Subscriu-te a la
 
Concerts 2011 > Concerts extraordinaris
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Gratuït, exclussiu per als socis de JM

CONCERT EXTRAORDIANARI PER ALS SOCIS: Gennady Dzyubenko, piano

F.LISZT: Balada Núm.2 en Si menor / S.PROKOFIEV: 10 Visions fugitives op.22 / M.RAVEL: Pavane pour une infante defunte / M.RAVEL: Jeux d’eau /
F.LISZT: Sonata en si menor

Aquest extraordinari pianista rus oferirà un concert exclussivament per als socis de JM

Data05/11/2011

Hora19:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

Es graduà al Conservatori Txaikovsky de Moscou amb el professor M. Mezhlumov. Va cursar estudis de postgrau amb els professors L. Vlasenko i M. Pletnev al mateix Conservatori.

 

Fou premiat als concursos Rachmaninov i Mussorgsky. Des del 1980 és piano solista de Mosconcert i d’altres importants representants russos, ja que posseeix un extens repertori solista i de música de cambra.

Gennady Dzyubenko és eminentment solista però també ha format part del “The Romantic Trio”(Moscou), del duo “Palau-Dzyubenko” amb Jordi Palau (flauta), i del Trio “Mediterrani” (Barcelona). Ha col·laborat també amb el Borodin Quartet, Dominant Quartet, Quartet de Barcelona, amb el famós compositor luxemburguès Walter Civitareale i amb diferents cantants del Teatre Bolshoi i amb nombrosos intèrprets mundialment recconeguts (Carlos Prieto,Yuri Nechaev,Gleb Nikolsky, Michail Utkin, etc).

Ha actuat a Espanya, Alemanya, França, Estats Units. Austràlia, Japó, Luxemburg i Portugal,  Hongria, Eslovènia, Croàcia.  Les seves nombroses gires per Europa i EUA li han proporcionat un merescut èxit, ja que la seva expressivitat i talent han estat lloats tant a Rússia com arreu del món.

 

La seva discografia inclou 10 CD’s, tant amb piano solo, com en format de duo i trio.

Actualment és el professor de piano del Conservatori I. Albéniz de Girona, professor de l'Escola d’Arts “LUTHIER” de Barcelona i el director artístic del  Curs Internacional de la Música Isaac Albéniz de  Camprodon.

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya