Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2008
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

5€/gratuït

Documents adjunts

Alma Olite, violí - Denis Losev, piano

Data19/10/2008

Hora19:00h

Lloc Auditori Sant Josep

Alma Olite (1987) va iniciar els seus estudis musicals a l’edat de quatre anys. El 1994 va ingressar al Conservatori Professional de Saragossa amb Mª Luisa Serrano i, posteriorment, va completar els seus estudis amb Valei Gazarian.
Des de 2005 és alumna de l’Escola Superior de Música Reina Sofia a la càtedra de violí Fundación Telefónica, amb Zakhar Bron i Yuri Volguin com a professor assistent.
Ha obtingut una beca de la Fundació Albéniz i l’AIE i, actualment, té una beca del Govern d’Aragó a la Residència d’Estudiants de Madrid.
Com a alumna d’aquesta escola és membre de l’Orquestra Freixenet, que ha estat dirigida per mestres de la talla d’Antoni Ros Marbà, Péter Csaba, Stefan Lano i Jesús López Cobos. Ha rebut classes magistrals de Silvia Marcovici, Gyorgy Pauk, Kolja Blacher, Walter Levin, Menahen Pressler, Mauricio Fuchs i Ana Chumachenco. És primer violí de les formacions cambrístiques Quartet i Quintet Albéniz de Prosegur, dirigides per Alasdair Tait i Márta Gulyás.
Ha obtingut diversos premis entre els quals cal destacar: premi infantil Concurs Serafín Argaiz (1995), premi revelació (1997) i premi AIE (1998) del Concurs Veo-Veo de TVE, primer premi al V Certamen Vila de Salou (2000), primer premi del Concurs Teodoro Ballo de Saragossa (2001), tercer premi del Concurs Internacional Ciudad de Llanes (2004), semifinalista al Torneig Internacional de Música de Cambra a França amb K. Gazarian (2004) i guardonada amb la medalla de bronze al X Concurs Internacional Wieniawski-Lipinski (Lublin, Polònia, 2006). Enguany va obtenir el segon premi al Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya celebrat a Menorca.
Des dels 8 anys ha ofert nombrosos recitals a diferents ciutats de l’Estat espanyol, Portugal i Alemanya.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya