Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2008
Venda d'entrades

5€/gratuït

Cheng-I Chen Liu, clave: El gran repertori per a clavecí

La clavecinista Cheng-I ens ofereix una mirada a les principals obres escrites per a aquest instrument

Data15/11/2008

Hora21:00h

Lloc Auditori Sant Josep

PROGRAMA

G. Frescobaldi: Toccata X en Fa Major

G.F. Haendel: Suite num. 2 en Fa major, HWV 427

D. Scarlatti: Sonata K. 417 i Sonata K. 436

J.S. Bach: Ouverture en si menor BWV 830

 

Cheng-I (Madrid, 1981) va obtenir el títol superior de piano al Conservatori Superior  Padre Antonio Soler de San Lorenzo del Escorial i, posteriorment, un cop finalitzats els estudis al Real Conservatori Superior de Música de Madrid, va obtenir el títol de professor superior de solfeig, repentització, transposició, improvisació i melodia acompanyada i el de música de cambra, pedagogia musical i direcció de cors.
A més, va estudiar violí i cant. Ha estat alumna de l’Escola Superior de Música de Friburg (Alemanya) on es va formar en la interpretació d’instruments històrics de tecla (clavicèmbal, clavicordi, fortepiano i baix continu) estudiant amb Robert Hill i Michael Behringer.
Va aprovar per oposició una plaça de professora de piano a la Comunitat de Madrid (2002) i des d’aleshores ha estat professora al CPM Joaquín Turina de Madrid i al Conservatori Provincial de Guadalajara, actualment és docent al Real Conservatori Superior de Música de Madrid i realitza la tesi doctoral sota la direcció de Mariano Betés de Toro.
Ha assistit a nombrosos cursos de perfeccionament amb professors de la talla de V. Margulis, J. Achúcarro, A. Riera, C. Rousset i O. Baumont gràcies a les beques de la Fundació Juan de Borbón, Fundació Humboldt, l’AIE i la Fundació Banco Monte dei Paschi (Siena).
Ha obtingut diversos guardons, entre els quals trobem el 1r premi del Concurs Internacional Ciudad de San Sebastián, el 1r premi en el II Concurs de Música de Cambra Ecoparque de Trasmiera, el 2n premi en el 65è Concurs Permanent d’Intèrprets de Joventuts Musicals d’Espanya, el 1r premi al XII TIM Competition de Roma i el 1r premi al Concurs Europeu de Clavecí Paola Bernardi. 
Des de molt jove ha realitzat cursos de perfeccionament i concerts a gran part d’Europa, els EEUU i a Taiwan. Ha actuat com a solista, amb orquestres  i en formacions cambrístiques.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya