Subscriu-te a la
 
Concerts 2012 > I cicle El Moianès sona 2012
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

10€. Inclou concert, visita comentada i tast gastronòmic

Documents adjunts

Gemma Corrales, flauta i Fernando Espí, guitarra

García i Soler, Granados, Rodrigo i Piazzolla.

Guanyadors de prestigiosos concursos internacionals (Francisco Tàrrega, Concurs Permanent de JME, Concurs Friedrich Kuhlau d’Uelzen, Ciutat de Vinaròs, beca de la fundació Yehudi Menuhin "Live music now") aquest duo combina dues sonoritats exquisides i ideals per a escenaris de petit format com una església romànica.

Data21/07/2012

Hora18:15h

Lloc Ermita de Santa Coloma Sasserra (Castellcir)

Gemma Corrales, flauta
Neix a Alacant el 1984. Realitza els seus estudis superiors de flauta al Conservatori Superior d'Alacant "Oscar Esplá" amb la professora Carolina Lluch, obtenint el 2005 premi extraordinari
A continuació ingressa a la Hochschule für Musik de Colònia, Alemanya, tenint com a professors a Robert Winn i Thadeus Watson. Aconsegueix el 2009 el Diploma en "Künstlerische Instrumental Ausbildung". Des de 2009 realitza Master of Music a la Musikhochschule Detmold, Alemanya, amb el professor Janos Balint. 
Ha guanyat diversos concursos, entre ells el XIII concurs de Joves Intèrprets "Ruperto Chapí" a Villena, de VII concurs nacional de "Joves Intèrprets" de Xàtiva, modalitat B, I concurs nacional "Dolors Sendra" a Pego, el certamen internacional "Toxiria Flauta 05 ", i el 2007 primer premi per unanimitat en el Concurs Permanent" Joventuts Musicals d'Espanya ". Ha realitzat gires de concerts per Centre-Nord d'Espanya, Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears així com a Alemanya. El 2007 realitza una gira com a solista amb l'orquestra Junge Philharmonie Koeln pel Regne Unit. En aquest mateix any debuta com a solista al Palau de la Música Catalana de Barcelona amb l'Orquestra de Cambra d'Andorra dins el cicle de concerts "El meu Primer Palau". El 2011 realitza una gira de Joventuts Musicals per Eslovènia com a duo amb la flautista Cristina Granero.
Amb el quartet de flautes "Musor" guanya el 2009 el segon premi en el concurs internacional de flauta "Friedrich Kuhlau" celebrat a Uelzen, Alemanya, i el 2010 el segon premi en el concurs internacional de música de cambra "Ciutat de Vinaròs", sent becades entre 2007-10 per la fundació Yehudi Menuhin "Live music now".
Ha estat becada per l'Institut Valencià de la Música i Alexander von Humboldt Foundation. 
Ha col · laborat amb l'Orquestra de Cambra de Menorca, l'Orquestra Simfònica de Aachen (Alemanya), Bergisches Symphoniker, la Jove Orquestra Filharmònica de Colònia (Alemanya). El 2010 va ser academista de la Mahler Chamber Orchestra. Durant la temporada 2010-11 és membre de l'Orquestra Filharmònica de Duisburg, Alemanya.

 

 

Fernando Espí, guitarra

Inicia els seus estudis a l'edat de 9 anys a l'Escola Municipal de Xixona (Alacant). Obté el Grau Elemental i Mitjà de guitarra en els conservatoris superiors de Música d'Alacant i de Mutxamel, amb Matrícula d'Honor i Menció honorífica en acabar el Grau Mitjà. Obté el Títol Superior de professor al Conservatori de Música "Óscar Esplá" d'Alacant amb Matrícula d'Honor i Premi Extraordinari de fi de carrera. Des de 1993 col · labora impartint classes de guitarra a l'Escola de Música de Xixona dependent de l'Agrupació Artístic-Musical "El Treball". I és professor de guitarra del Conservatori de Música de Teulada. 
Ha ampliat estudis en diversos cursos especialitzats amb professors com José Tomás, Carles Trepat, David Rusell, Hopkinson Smith, Oscar Ghiglia, Manuel Barrueco, etc. 
Ha resultat premiat en diversos concursos nacionals: va ser el primer classificat de la Comunitat Valenciana en el VI Concurs de guitarra per a Joves Intèrprets "Francesc Tàrrega", celebrat a Vila-real (Castelló) el 1996. També obté el Segon Premi en el I Concurs d'Interpretació de Música de Cambra Centre 14, de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alacant, el 1997. Va guanyar el Primer Premi al V Concurs d'Interpretació Musical "Vila de Cox" (1998), el Primer Premi del Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d'Espanya, en la modalitat de guitarra (1998) i és guardonat en el XXXV Certamen Internacional de Guitarra "Francesc Tàrrega" de Benicàssim. 
A Espanya ha ofert recitals en sales com l'Auditori Nacional de Madrid, l'Auditori "Manuel de Falla" de Granada; Teatre Principal d'Alacant, actuant en Festivals internacionals d 'Elx, Ponferrada, Granada, Barcelona, ​​etc. El 2000 realitza una gira per Espanya acompanyant el Cor Jove Mundial de la UNESCO i el 2001, dins del projecte cultural "Llatina 2001" fa una gira per Argentina, Uruguai i Brasil, actuant en els teatres "El Coliseu" de Buenos Aires , "El Cercle" de Rosario, "Sant Pere" de Porto Alegre, així com a les ciutats de Montevideo, Sant Josep, Curitiba, etc.
Ha gravat amb el Cor Jove Mundial, la Coral de Veus Blanques "Ciutat de Xixona", l'Orquestra Barroca Valenciana. Les seves actuacions han estat gravades per RNE (Ràdio Nacional d'Espanya), Canal 9 (Comunitat Valenciana), Televisió de l'Estat de Paranà (Brasil). La seva discografia recull 4 CD en solitari.

 

PROGRAMA

 


ASTOR PIAZZOLLA (1921-1992)

Histoire du Tango

Bordel 1900

Café 1930

Nightclub 1960

Concert d’aujourd’hui

 

 

RAMÓN GARCÍA I SOLER (1971) 

Sonatina Ibérica Op.7

Andante

Tempo di habanera

Allegro

 

JOAQUÍN RODRIGO (1901-1999) 

Aria Antigua

 

Serenata al Alba del Día

Andante moderato

Allegro

 

ENRIC GRANADOS (1867-1916) 

Valsos Poètics

 

FERNANDO ESPÍ (1975)

Impromptum: pensament i fòbia 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya