Subscriu-te a la
 
Cicle EL MOIANÈS SONA > Notícies

Arriba el segon dels concerts gastronòmics del cicle EL MOIANÈS SONA, a l'ermita de Ferrerons

Aquest diumenge, 24 de juny, coincidint amb el tradicional aplec de Ferrerons, podrem escoltar el violí virtuós de Pierfrancesco Fiordaliso
18/06/2012

El violinista italià Pierfrancesco Fiordaliso serà l'encarregat de portar la música a l'ermita de Sant Pere de Ferrerons, amb un impactant programa per a violí sol.

El concert serà a les 6 de la tarda, però la festa a Ferrerons començarà a quarts de 5, amb la trobada dels qui pugin a l'aplec, la missa de les 5 i l'explicació patrimonial de l'ermita. Cap a les 7, un cop a cabat el concert i abans no comencin les sardanes, els assistents al concert podran gaudir també del bufet lliure amb productes del moianès per gentilesa dels patrocinadors del cicle.

Per arribar a Ferrerons podeu consultar el mapa. Cal sortir de Moià en direcció a Vic un parell de quilòmetres i quan es passa per la recta on el polígon industrial queda a la dreta, cal agafar el trencant a l'esquerra on diu La Granoia, i seguir aquella pista forestal (en molt bon estat) on ja hi anireu trobant cartellets anunciant l'aplec.

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya