Subscriu-te a la
 
Notícies > Presentació
Documents adjunts:

Es presenta la 30ena edició del Festival Internacional de Música Francesc Viñas de Moià

Organitzat per Joventuts Musicals de Moià del 27 de juliol al 31 d'agost
16/07/2013

Per segon any, JM de Moià s'atreveix a organitzar el festival, sense cap tipus de subvenció, per tal de recordar la figura del tenor Viñas quan s'escau el 150 aniversari del seu naixement, una data que de cap manera no es podia obviar i que, a més, coincideix amb l'edició número 30 del Festival.

Sis concerts que inclouen música de cambra, repertori orquestral i operístic, on destaca la intervenció del baix Simón Orfila, un nom emergent del panorama líric del país, que ha actuat ja als principals teatres del món com el Metropolitan, la Scala o el Coven Garden. Al seu costat, dos concerts orquestrals, un amb el Stabat Mater de Pergolesi com a plat fort, amb l'Orquestra de l'AIMS de Solsona i l'altre el concert final del curs d'orquestra que aquest any s'organitza també a l'inici del Festival, paral·lelament al curs de piano de Daniel Ligorio.

Carlus Padrissa, de la Fura dels Baus, s'uneix també a la celebració de l'aniversari escenificant una Auca Musical per la casa i el jardí del tenor Viñas a Moià

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya