Subscriu-te a la
 
Concerts 2012 > Concerts Festival 2012
Venda d'entrades

10 €. Socis JM 5€

Documents adjunts

29è FESTIVAL VIÑAS: Quartet de corda de la World Orchestra

Armando Toledo, violí [Cuba]
Elieen Woo, violí [EUA]
Aglaya González, viola [Espanya]
Circe Díaz, violoncel [Veneçuela]

Bedrich Smetana (1824-1884): Quartet de corda núm. 1, en mi menor, "De la meva vida", JB1:105 (1876)
Ludwig van Beethoven (1770-1827): Quartet de corda núm. 6, en si bemoll major, op. 18 núm. 6 (1800)

Els solistes de l’Orquestra Mundial de Joventuts Musicals ens oferiran un fantàstic programa de música de cambra per a cordes

Data19/08/2012

Hora22:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

Inspirat per la idea de Sir Robert Mayer, creador dels concerts per a joves als anys 20, va ser Igor Markievich qui després de la segona guerra mundial, va començar a reunir les orquestres internacionals com a símbol d'esperança i futur. El 2004, Josep Vicent assumeix la titularitat de l'orquestra de Joventuts Musicals rellançant el projecte i actuant en sales com Philarmonie Berlin, Konzerthaus Viena, Orford Festival, Auditori Nacional d'Espanya, Muziekgebouw Amsterdam, Palau de Les Arts, Beijing Philarmonie ... en gires per Xipre, Àustria, Alemanya, Holanda, Canadà, Xina, Mèxic i Espanya.

Amb el projecte renovat de THE WORLD ORCHESTRA, gestionat per East-West Music en col·laboració amb Joventuts Musicals d'Espanya i impulsat pel seu president D.Jordi Roch; aquesta formació jove, solidària i internacional, situa la música en un altre pla per utilitzar-la com a mitjà comunicador d'idees, com a escenari per divulgar la implicació social dels joves de més de 60 països que la formen.

The world Orchestra col·labora assíduament amb solistes o directors joves com Gwineth Wentink (Holanda), Mihaela Ursuleasa (Romania), Ivan Martin (Espanya), Alina Pogostkina (Alemanya), Yayoi Tota (Japó), Yaron Traub (Israel),etc. Per tota aquesta tasca, des de setembre de 2009 "The World Orchestra" i el seu director són nomenats "Ambaixadors de la Fundació Cultura de Pau" presidida per Federico Mayor Zaragoza.

La seva integral d’obertures de Martin i Soler rep l'aplaudiment unànime de la crítica el 2008, i el seu enregistrament de "La Consagració de la Primavera" d'Stravinsky va rebre el Premi al Millor Disc en la temporada 2009-10. Durant 2010-11, The World Orchestra ha actuat en gira a Àsia i Europa, ha realitzat els concerts solidaris a Amèrica Central, actuant en les zones més deprimides del desert Mexicà en col·laboració amb "Corresponsals de Pau". Les seves activitats recents a Espanya inclouen concerts per al FORUM 2010 de les Cultures, i col·laboracions amb el Festival de Pollença. Durant 2011 l'orquestra presenta el seu quart àlbum amb Josep Vicent com a titular amb la música de l’òpera de John Adams Nixon a la Xina i la Simfonia Patètica de Txaikovski en una espectacular versió jove i plena d'energia. La temporada 2012-13 l'Orquestra realitza a Sud Àfrica la gira internacional d'intercanvi cultural impulsada per la Comunitat Europea.

 

 

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya