Subscriu-te a la
 
Concerts 2012 > Concerts Festival 2012
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

10 euros. Socis JM gratuït

Documents adjunts

Festival Viñas: LES QUATRE ESTACIONS de VIVALDI.

Orquestra de l'Escola de Música de Berga

VIVALDI: Les quatre estacions

Una obra mítica i molt coneguda del gran públic és l'escollida per tancar el Festival en aquest concert ajornat

Data20/10/2012

Hora21:00h

Lloc Església de l'Escola Pia (Moià)

Orquestra de l’Escola de Música de Berga.

Director-concertino: Albert Romero

Violí solista: Gabriel Coll

Diapositives: Josep Comellas

 

L’orquestra de l’Escola de Música de Berga està formada per 22 músics amb edats compreses entre els 12 i els 20 anys, tots ells de la familia de la corda fregada. El grup té alumnes actius de l’escola i exalumnes encara vinculats. L’objectiu d’aquesta formació és educar els alumnes en la pràctica orquestral de corda i conèixer repertori de totes les èpoques. És, en definitiva, una bona plataforma pel futur musical d’aquests joves que, de mica en mica, aniràn progressant en l’àmbit de la música clàssica.

El concert que presentem avui són les conegudes 4 Estacions de Vivaldi. El violí solista és el Gabriel Coll, music manresà de renom, que ja ens ha acompanyat en 10 concerts per la geografia Berguedana amb aquest mateix repertori.

El concert és acompanyat amb unes diapositives que faràn encara més entenedor el pas per les estacions de l’any.

 

 

Gabriel Coll i Trulls, violí

 

            Nascut a Manresa el 1975 inicia el violí als 4 anys amb Dolors Casas. Als deu anys ingressa a l'Escolania de Montserrat i als catorze prossegueix els seus estudis amb Jesús Badia i amb Àngels Casas amb qui finalita el Grau Mig. Finalitza el superior de violí i de cambra al Conservatori del Liceu amb Gonçal Comellas. Continua el perfeccionament amb un postgrau al Conservatori Reial d'Anvers i després al Conservatori de Brusselles a la part flamenca, amb Jerrold Rubenstein i Ursula Gorniak. Reb masterclasses entre d'altres de Gerard Claret, Eva Graubin, Jean Jacks Kantorov, Walter Boykens, Robert Groslot, Pascal Sigrist, Cristopher Hogwood.

 

La seva trajectòria cambrística l’ha desenvolupada a l’orquestra de cambra Gonçal Comellas, Quartet Nubium entre d’altres formacions, que l'han dut a participar en concerts arreu de Catalunya, Espanya, França, Alemània i Bèlgica. Ha participat també en l'enregistrament de diferents cd per orquestra i també de cambra amb la mà de Guido. Actualment és membre de l'orquestra Oct 48, Quartet Quom i Quartet Sound Boulevard. Ha colaborat darrerament també amb l'orquestra la Schubertíada i l'ONCA. Combina la seva activitat concertística amb la docència, a l'Escola de Música de Súria, el Conservatori de Vic i  el Conservatori d’Igualada i és cofundador i director de la Jove Orquestra de la Catalunya Central.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya