Subscriu-te a la
 
Concerts 2012 > II Cicle Maria Vilardell Viñas
Venda d'entrades

10 euros, socis JM 5 euros

Documents adjunts

II Cicle MARIA VILARDELL VIÑAS: Gennady Dzubenko, piano

LISZT: Ballada núm.2 en si menor / Funerailles /Vall d’Obermann /Rapsòdia hongaresa núm.12
MUSSORGSKY: Quadres d’una exposició

El gran repertori virtuosístic per a piano, interpretat per un dels majors exponents de l’escoloa russa

Data18/08/2012

Hora22:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

Es graduà al Conservatori Txaikovski de Moscou amb el professor M. Mezhlumov. Va cursar estudis de postgrau amb els professors L. Vlasenko i M. Pletnev al mateix Conservatori.
Fou premiat als concursos Rakhmaninov i Mussorgsky. Des del 1980 és piano solista de Mosconcert i d’altres importants representants russos.
Posseeix un extens repertori solista i de música de cambra. Gennady Dzyubenko és eminentment solista però també ha format part de The Romantic Trio (Moscou); del duo Palau-Dzyubenko, amb Jordi Palau (flauta) i del Trio Mediterrani (Barcelona). Ha col·laborat amb el Borodin Quartet, el Dominant Quartet, el Quartet de Barcelona, amb el famós compositor luxemburguès Walter Civitareale i amb diferents cantants del Teatre Bolshoi així com amb nombrosos intèrprets mundialment reconeguts (Carlos Prieto,Yuri Nechaev, Gleb Nikolsky, Michail Utkin, etc). Ha actuat a l’Estat espanyol, Alemanya, França, els Estats Units, Austràlia, Japó, Luxemburg, Portugal, Hongria, Eslovènia i Croàcia. Les seves nombroses gires per Europa i els EUA li han proporcionat un merescut èxit, la seva expressivitat i el seu talent han estat lloats tant a Rússia com arreu del món. La seva discografia inclou 10 CD, tant amb piano solo com en format de duo i trio.
Actualment, és professor de piano del Conservatori Isaac Albéniz de Girona, professor de l'Escola d’Arts LUTHIER, de Barcelona, i director artístic del Curs Internacional de Música a Camprodon.

Programa I

1a part  

F. Liszt (1811-1886)   : 

Ballada núm.2 en si menor
Funerailles 
Vall d’Obermann 
Rapsòdia hongaresa núm.12 

2a part                                     

M. Mussorgsky: Quadres d’una exposició  
(1839-1881)              

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya