Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2013
Venda d'entrades

Socis JM 5€. Assistents a la Jornada sobre Francesc Viñas gratuït. Preu general 10 €

Compra entradesCompra entrades

Documents adjunts

EULÀLIA FANTOVA, soprano & LLUÍS VIDAL, piano

"CABARET SONGS" Obres de William Bolcom (1983)Benjamin Britten (1913-1976) i Leonard Bernstein (1918-1990)

La mezzo badalonina Eulàlia Fantova es presenta amb el conegut pianista compositor Lluís Vidal en aquesta proposta realment singular que és "Cabaret songs". Junts interpreten temes de Bolcom, Britten i Bernstein que són un clar exemple de cançó clàssica anglosaxona a tocar del cabaret i el musical.

Data19/10/2013

Hora21:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

Eulàlia Fantova, mezzo soprano

Neix a Badalona el 1983. Comença el seus estudis musicals en l’especialitat de piano i cursa Grau Elemental i Grau  Mig al Consevatori Professional de Música de Badalona. Posteriorment, s’especialitza en cant amb els professors Montserrat Comadira, Margarida Lladó, Mireia Pintó, Alan Branch i Lambert Climent. Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Mark Padmore, Nancy Argenta i Kurt Widmer, així com masterclasses amb Dolors Aldea i Richard Levitt. Col.labora amb la Capella Reial dirigida per Jordi Savall, la Xantria creada i dirigida per Pere Lluís Biosca, el cor de Cambra del Palau de la Música i altres grups de nivell nacional com la Hispano Flamenca o la Orquestra Barroca de Sevilla amb els que ha enregistrat un àlbum dedicat a Pedro Rabassa sota la direcció d’Enrico Onofri i guanyador del premi FestClásica 2011. I també amb el mateix grup, un album dedicat a Jose Manuel de la Puente.

És membre actiu del Octet Francesc Valls dirigit per David Malet, residents a la catedral de Barcelona i el qual se centra en la interpretació de la polifonia religiosa de totes les èpoques i en la recuperació d’autors catalans com Francesc Valls o Joan Pau Pujol. També forma part de Quadrivium Virelai un grup de música medieval format per vielles d’arc, percussió, teclats i veu i creat per Jordi Reguant. També ha realitzat col·laboracions amb La Fura dels Baus i amb l’Auditori Educa. Recentement ha participat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i sota la direcció de Xavier Puig fent la passió segons Sant Joan en el paper de contralt. Així com també un recital amb el tiorba Ferran Pisà dins el festival de Música antiga de Tiana.

És membre actiu de WorkinGOpera, petita companyia dedicada a la realització d'òperes barroques en petit format estrenant-se recentment amb Il ritorno d’Ulisse in Patria de Claudio Monteverdi. Es llicenciada per l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i actualment hi fa col.laboracions com l’enregistrament d’un cd dedicat als Jocs Florals del 1859 amb la pianist Maria Mauri. Ha estat becada per la Fundació Victòria dels Àngels i les beques Anna Riera.

Lluís Vidal, piano

Neix a Barcelona on cursa els seus estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Música. Ha estat fundador de l’Orquestra de Cambra Teatre Lliure (1985), dels grups de jazz Catalònia (1977),  Onix (1983), Ictus (1987) i del seu propi trio, així com del grup de tangos Araca (1995).

Ha enregistrat nombrosos programes per a ràdio i televisió i ha actuat en els festivals més importants d'Espanya, Portugal, França, Anglaterra, Dinamarca, Suècia, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Austria, Itàlia, Bulgària, Israel, E.E.U.U., Xina i Argentina. Ha col.laborat amb músics de jazz com Dave Douglas, Wynton Marsalis, John Abercrombie, Dave Liebman i Kenny Wheeler entre d’altres, amb músics  clàssics com Josep Pons, Walter Boykens, i H.K. Gruber i amb els músics de tango: Rodolfo Mederos, Horacio Ferrer i Pablo Mainetti. Ha actuat amb la Lincoln Center Jazz Orchestra amb la Big Band de la RTV belga  amb l’Orquesta  Ciudad de Granada amb l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra  amb la Beethoven Academie de Bélgica amb l’Orquesta de Cámara Andrés Segovia amb l’Orquesta Nacional de España amb la Real Filharmonía de Galicia amb l’Orquesta de Valencia i amb l’Orfeó Català. Durant divuit anys ha format part de l’Orquestra de Cambra Teatre Lliure, duent a terme una intensa activitat com a pianista, arranjador, compositor i director artístic i musical.

Com a compositor ha rebut nombrosos encàrrecs entre els que destaquen: From chaos with love (2011) encàrrec del grup BCN216, Concierto para Quinteto de Metales y Orquesta (2010) encàrrec del grup Spanish Brass Luur Metalls, La llegenda de Sant Jordi (2009) encàrrec de la Cobla Sant Jordi, Iberia (2004) encàrrec de l’Orquesta Nacional de España, Vermeer (2001) encàrrec del festival Plaza i Nueva York en un poeta (1997), encàrrec de la Orquesta Ciudad de Granada. Ha escrit música per al cinema, per al teatre, i nombroses obres per a big band, orquestra, solistes i formacions diverses, a més del material que interpreta amb el seu trio o a piano sol.

Ha estat professor de l’AMMJ , del Taller de Músics, (del qual fou director musical durant tres anys), i actualment és professor de composició, big band, conjunt i piano dins el departament de jazz i música  moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Ha enregistrat més de vint discs com a líder i molts altres com a col.laborador. Ha obtingut diversos premis de composició entre els que cal destacar el primer premi en el Concurs de Composició de Temes de Jazz de Mónaco i el primer premi en el Concurs  de Composició de Jazz Llatí organitzat per l’SGAE. Ha rebut el Premi Nacional de Música de la Generalitat  de Catalunya i el de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya al millor pianista i compositor en diverses edicions.

 

Programa I

"CABARET SONGS"

William Bolcom (1983)

Over the piano

Fur (Murray the Furrier)

He Tipped the Waiter

Waitin

Song of Black Max

Amor

George

Benjamin Britten (1913-1976)

Telll me the truth about love

Funeral blues

Johnny

Calypso

Leonard Bernstein (1918-1990)

My name is Barbara

Jupiter has seven moons

I hate music

A big Indian and a Little indian

I’m a person too

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya