Subscriu-te a la
 
Concerts 2013 > III cicle Maria Vilardell Viñas 2013
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Socis JM gratuït, preu general 5 euros

Documents adjunts

CICLE JOVES TALENTS MARIA VILARDELL VIÑAS: Mariko Yokoyama i Marta Casals, sopranos i Laura Lacovache-Pana, piano

Mariko Yokoyama, soprano (estudiant japonesa del Màster de Cant de l´Esmuc) Marta Casals, soprano (estudiant d´últim curs de l´Esmuc) Laura Lacovache-Pana (estudiant finlandesa d´últim curs en Erasmus a l´Esmuc)

Mozart, Delibes, Toldrà, Brotons, etc

Tres destacades estudiants que acaben un màster a l'Escola Superior de Música de Catalunya ens deleitaran amb un recital de duets i àries d'òpera.

Data08/06/2013

Hora21:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

MARTA CASALS SOLÉ, soprano

 

Nascuda a Barcelona el 1987. Als 10 anys comença a tenir els primers contactes amb la música. Obtenint el 2007 el grau mitjà de guitarra al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Joan Furió, on també començà la seva carrera amb el cant.

Actualment estudia la carrera de cant clàssic a l’ESMuC amb la mezzo-soprano Mireia Pintó, amb qui treballa des del 2009. També ha rebut classes de Lied de Josep Surinyac, Alan Branch i Francisco Poyato i ha rebut classes de Josep Ferrer, Xavier Mendoza, Juan Martin Royo i les sopranos Pina Sofía, de Catània i Marta Almajano.

El 2010 guanya el seu primer premi de cant als  10ns Premis d'Interpretació Musical de Girona.

Com a soprano solista en l’apartat d’oratori ha realitzat l’ Exsultate Jubilate i les Vespreae solennes de Confessore de Mozart amb l’Orquestra de Cambra Clàssica Catalana. També ha interpretat el Carmina Burana de Karl Orff. En el camp del Lied ha interpretat els Lieder Mädchenblumenn de Strauss, Mélodie Passagères de Samuel Barber, Le tout, le rien d’ Albert Guinovart, Der Hirt auf dem Felsen de Schubert, entre altres.Ha realitzat diferents recitals d’òpera a diferents sales de Barcelona, entre les que destaquen l’Ateneu Barcelonès i l’auditori de la institució cultural del CIC. 

Al llarg del 2012 va estar participant en la sarsuela L’esquella de la Torratxa, amb la companyia Òpera Còmica de Barcelona fent diverses actuacions al Teatre Joventut de l’Hospitalet, al Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles, al Kursaal de Manresa, al Tantarantana de Barcelona, i altres teatres de la Garriga, Rubí, Igualada... Amb la mateixa companyia han estrenat recentment la sarsuela Renoi, quina nit de nuvis!, on interpreta el paper d’Angelina, la núvia.  

El proper mes de juny  interpretarà el rol de Miss Jessel de l’òpera The turn of the Screw de Britten a Terrassa.

 

MARIKO YOKOYAMA, soprano

 

Nascuda a Kagawa el 1988. Acaba la carrera de cant a la Universitat d´Art de Kioto el 2010. Actualment realitza un màster de Cant a la mateixa universitat amb la professora Taemi Kohama. Així mateix, l´interès per la Cançó espanyola i catalana la porta a inscriure´s també al programa de màster de Cant de la ESMuC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb la professora Mireia Pintó, amb qui estudia actualment.

Guanyadora del primer premi del concurs de cant de Wakayama. Entre les seves actuacions destaquen: “L´elisir d´amore”-Donizetti (Adina), “Don Giovanni”-Mozart (Donna Elvira), “Messiah”-Händel així com diversos concerts i recitals.

 

LAURA IACOVACHE-PANA, piano

 

Laura Iacovache-Pana va néixer a Finlàndia. Començà els estudis musicals a Pori, amb Tuula From. Del 2009 al 2012 estudià amb Hamsa Al-Wadi a l´Acadèmia Sibelius de Hèlsinki. Anteriorment havia estudiat amb Carlos Juris a la Junior Academy de Hèlsinki. Aquesta primavera es graduarà amb la titulació de l´Acadèmia Sibelius de Hèlsinki, on també ha estudiat amb Mihail Pitelman, Paavo Pohjola i Marko Ylönen. Actualment estudia amb Vladislav Bronevetzky a l´ESMuC, a Barcelona.

PROGRAMA

 

I

W.A. Mozart

Le nozze di Figaro -  duet: "Via resti servita"

 

Giménez y Nieto

El Barbero de Sevilla -"Me llaman la primorosa"

 

W.A. Mozart

Le nozze di Figaro - duet "Sull'aria"

 

F.A. Barbieri

El Barberillo de Lavapiés -"Canción de Paloma"

 

Richard Strauss

Der Rosenkavalier - duet "Ist ein Traum"

 

II

Salvador Brotons

Elegia per la Mort d'en Shostakovitx (piano sol)

 

Eduard Toldrà

Cançó de grumet

 

Leo Délibes

Les filles de Cadix

 

Charles Gounod

Faust - "Air des bijoux"

 

Leonard Berstein

Candide - "Glitter And Be Gay"

 

Leo Délibes

Lakmé - duet de les flors

 

 

 

 

(Aquest concert forma part dels requisits del programa del màster “Estudis avançats en Interpretació Musical: Instruments de la Música Clàssica i Contemporània” de l´Escola Superior de Música de Catalunya-ESMuC)

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya