Subscriu-te a la
 
Cursos d'estiu - CAMPUS MUSICAL DEL MOIANÈS > Allotjament/Com arribar

Allotjament/Com arribar

Al Molí Nou de Passerell (Moià), que serà la seu del curs, es poden practicar activitats esportives i d’esbarjo. També s’utilitzaran les dependències de l’Auditori de Sant Josep.

El Molí Nou de Passerell està situat al nord-est de la vila de Moià, al sud de la masia de Passerell, a la qual pertanyia. És a la dreta de la riera de Passerell, a migdia de l'Embassament de Molí Nou i a l'esquerra del torrent de la Vinya. Queda al sud, aigües avall, del Molí Vell de Passerell. L'edifici del molí ha sofert diverses midificacions al llarg del temps. Va ser uns dels darrers molins en deixar de funcionar al municipi.

A l'entorn del molí, en un lloc que constitueix un bell paisatge natural, s'ha construït una zona de pícnic que és el destí d'un dels itineraris de natura dels voltants de Moià.

COM ARRIBAR:

Us desaconsellem arribar a Moià des de la sortida de l’Eix Transversal, passant per l’Estany. És una carretera estreta i amb molts revolts on la majoria de la mainada acaba marejada.

Si veniu per l’Eix Transversal serà millor que sortiu a Vic, a Manresa o a Sant Fruitós de Bages i seguir per la Nacional 141 fins a Moià.

Per arribar des de Barcelona o des de les ciutats i pobles de l’àrea metropolitana el camí més adient (rondes, B-30…) és agafar a Mollet del Vallès la carretera comarcal C-59 (antiga B-143) que passant per Palau de Plegamans, per la variant de Caldes de Montbui, per Sant Feliu de Codines i per Castellterçol us porta directament a Moià. Cal recordar que Moià és a mig camí del tram Manresa – Vic (N-141 C)

La sortida de Sant Fruitós del Bages, de l’autopista de Barcelona – Terrassa – Manresa (A-18) us deixa a la carretera de Manresa a Moià; a 17 Km

Allotjament/Com arribar
 
Altres imatges de l'apartat: Allotjament/Com arribar Allotjament/Com arribar
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya