Subscriu-te a la
 
Concerts 2013 > II cicle El Moianès sona 2013
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

15 €, socis JM 10€, Visita comentada, concert i bufet lliure amb productes del Moianès

Documents adjunts

EL MOIANÈS SONA: La Veu de Syrinx

Olga Miracle, soprano
Joan Codina, flautes

Cançons tradicionals catalanes
Música de cambra francesa per a soprano i flauta travessera
Cançons tradicionals occitanes

Una sorprenent casa d'epoca troglodítica construïda dins una bauma acollirà aquesta proposta musical que posa en diàleg el mite de Syrinx i el deu Pan

Data13/07/2013

Hora19:00h

Lloc Esplugues (Castellcir)

La veu de Syrinx

és un projecte musical que desplega el so de la veu i de la flauta, que de manera tan simbòlica ens fa pensar en el mite de la Flauta de Pan. Una formació de música de cambra que explora noves sonoritats a partir d’aquesta combinació tímbrica tan poc usual però que eixampla horitzons i aprofita la ductilitat dels seus components, tot incorporant altres instruments (percussions, instruments de vent, segones veus) per oferir un ampli ventall d’estils musicals.

 

Esplugues

Al costat de la riera de Fontscalents, hi trobem Esplugues, una contrucció molt especial i única al Moianès edificada sota una bauma que li fa de teulada, que data de l’època troglodítica. L’edifici consta de planta baixa i dues plantes més. Va ser habitada fins a finals del 2002. Completa el conjunt el cobert i el pont romànic del s. XI.. Actualment acull el radial de l’Ecomuseu del Moianès, l’àmbit temàtic del qual es centra en l’aprofitament per part de l’home dels recursos naturals del bosc i l’autosuficiència d’una casa de pagès.

Com arribar:

:

La masia d’Esplugues està situada a l’extrem sudoest del terme municipal de Castellcir. S’hi accedeix des de la carretera BV-1310 en el pk 3.8, prenent un camí de terra a l’esquerra. Es baixa pel camí, travessant boscos de pi roig i rouredes, fins arribar a la riera de Fontscalents (1,9 km), i a l’altra banda de la riera hi trobem la masia d’Esplugues.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya