Subscriu-te a la
 
Concerts 2013 > II cicle El Moianès sona 2013
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

15 €, socis de JM 10 € Visita comentada, concert i bufet lliure amb productes del Moianès

EL MOIANÈS SONA: Quartet de l’Orquestra de Collsuspina

Estrella Vallejo, flauta
Berta Iglesias, trompa
Grisel·la Iglesias, trompeta
Sara Vallejo, cello

Telemann:Toccata / Purcell: Rondo (de «Abdelazar»)
Beethoven: Himne a la natura / Rimsky - Korsakoff: Scheherezade / German: Dansa de l’antorxa / Debussy: Clar de Lluna / Piazzolla: Tango apassionat / gospel tradicional: Just a closer walk with thee

Un antic pou per fabricar gel i l'ermita de Sant Gaietà, el patró del gremi dels pouers, acolliran un quartet de joves músics de la nostra comarca, amb un programa fresc i desenfadat, molt adient al lloc

Data06/07/2013

Hora19:00h

Lloc Poues de glaç de La Ginebreda (Castellterçol)

El Quartet s’ha unit especialment per a aquest concert, amb la intenció de crear una atmosfera propera en un espai íntim i evocador. Ens oferirà obres de diferents estils que al·ludeixen a la natura, una bona forma d’encaixar en el marc que ens acompanya.

 

Les Poues de glaç de La Ginebreda

 

La manufactura del gel va adquirir gran importància al Moianès i durant els segles XVIII, XIX i principi del XX, es van construir una gran quantitat de pous o poues, cavitats generalment cilíndriques coronades per cúpules ovalades, fetes amb pedra o maons. Se situaven prop de cursos d’aigua i durant els dies freds, s’omplien de glaç, alternant capes de gel amb material aïllant que feia de separador, com la palla.

 

Com arribar:

Aparqueu al Polígon del Vapor de Castellterçol (10 minutds passejant). Per a la gent amb mobilitat reduïda s’habilitaran algunes places davant l’ermitra de Sant Gaietà, al trencant de La Ginebreda. L’accés directe a la Poua estarà tancat als cotxes per seguretat vial. 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya